Premies voor ondersteuning van rauwe melk worden komend weekend betaald

Premies voor ondersteuning van rauwe melk worden komend weekend betaald
Premies voor ondersteuning van rauwe melk worden komend weekend betaald

Het ministerie van Land- en Bosbouw zal eind volgende week hun melksteun voor de tweede periode van 2020 betalen als 15 Kuru's.


Tijdens zijn bijeenkomst in oktober 2019 heeft de National Milk Council de adviesprijs voor rauwe melk vastgesteld op 15 lira 2019 kuruş van 31 november 2020 tot 2 december 30. Met deze prijs bereikte de rauwe melk / voer-pariteit van 1,30, geaccepteerd door de industrie, ongeveer 1,50 niveaus.

In de eerste 2020 maanden van 6 was de gemiddelde verhouding rauwe melk / voer 1,35. Ondanks de kostenstijgingen van de afgelopen maanden, werd de pariteit rauwe melk / voer in de periode van 10 maanden gerealiseerd op een gemiddeld niveau van 1,28.

RUWE MELK STEUNBONUS STIJGT TOT 40 CUNTS

Om te voorkomen dat de producenten worden getroffen door de stijgende melkproductiekosten als gevolg van het pandemieproces en de ontwikkelingen op de wereldmarkten, heeft het ministerie in oktober, november en december de steunpremie voor rauwe melk verhoogd tot 40 kurus. Zo wordt de pariteit rauwe melk / voer op 1,30 niveaus gehouden.

De steun van 40 kuruş voor de periode oktober-december zal vanaf januari geleidelijk aan de telers worden betaald.

Aan de andere kant wordt de tweede periode van 2020 melksteun eind volgende week uitgekeerd als 2 Kuru's.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen