Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Expeditions begon met de start van İmamoğlu

Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Expeditions begon met de start van İmamoğlu
Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Expeditions begon met de start van İmamoğlu

De eerste keer bij Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro, waar inwoners van Istanbul reikhalzend naar uitkijken, begon met de live start van de BB-president Ekrem İmamoğlu om 12 uur. Dankzij degenen die hebben bijgedragen aan de bouw van de lijn, wenste İmamoğlu dat de zelfrijdende metro, die 00 passagiers per uur snel en comfortabel door 6 districten kan vervoeren, gunstig zou zijn voor de inwoners van Istanbul. Het railsysteem biedt de eerste 140 dagen gratis service.


Bel Istanbul Metropolitan Municipality, Kabataş M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro, de eerste fase van Mecidiyeköy Mahmutbey Metro, werd vandaag vanaf 12 uur in gebruik genomen voor inwoners van Istanbul. De ceremonie, die plaatsvond in het controlecentrum in Tekstilkent, werd bijgewoond door Metro Istanbul AŞ General Manager Özgür Soy, İSKİ General Manager Raif Mermutlu en Chairman Advisor Ertan Yiğit.

Özgür Soy, die technische informatie gaf over de metro, werd later doorverbonden met de IMM-president, die werd behandeld voor coronavirus. Dankzij degenen die hebben bijgedragen aan de bouw van de lijn, wenste İmamoğlu dat de zelfrijdende metro, die 6 passagiers per uur snel en comfortabel door 140 districten kan vervoeren, gunstig zou zijn voor de inwoners van Istanbul. İmamoğlu herinnerde er ook aan dat de lijn de eerste 10 dagen gratis dienst zal verlenen.

In navolging van İmamoğlu's woorden werden de poorten van de 15-stations 18 kilometer lange lijn geopend voor burgers. De burgers, die de opwinding ervoeren om voor het eerst vanaf veel stations in deze metro te stappen, genoten van de snelle, comfortabele en veilige reis. Bewoners van Istanbul bedankten IMM dat het spoorwegsysteem een ​​belangrijke behoefte zal zien.

ISTANBUL'S TWEEDE VOLLEDIG AUTOMATISCHE RIJLOZE METRO

De lijn, die 3 districten met elkaar verbindt waar ongeveer 6 miljoen mensen in Istanbul wonen, zal 352 vluchten per dag en 400 duizend passagiers vervoeren. De lijn, die op veel punten is geïntegreerd met andere voertuigen voor openbaar vervoer, zal in staat zijn om 70 Istanbulites per uur in één richting te bedienen. De lijn, die in totaal 80 treinen zal bedienen, staat op de eerste plaats ter wereld met een capaciteit van 2 160 passagiers tegelijk.

In Mecidiyeköy Mahmutbey Metro, de tweede zelfrijdende metro van Istanbul en de eerste zelfrijdende metro aan de Europese kant, een supervisor op elk station; In elk voertuig zijn zelfrijdende metro-hulpverleners aanwezig.

Gepland in drie fasen Kabataş- Het eerste deel van de Mecidiyeköy-Mahmutbey-Esenyurt-lijn was tussen Mecidiyeköy en Mahmutbey. De metro, die op een zeer drukke route zal dienen, zal naar verwachting het verkeer van de metrobus en snelweg E-5 enigszins verlichten. De lijn die door de districten Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Esenler, Bağcılar, Kâğıthane en Şişli loopt, biedt onderdak aan de meest dichtbevolkte districten van Istanbul en voedt de verticale lijnen die door deze regio's lopen, de Europese kant met een bevolking van 3 miljoen; Het zal de toegang vergemakkelijken tot regio's waar bedrijven, onderwijs, amusement en culturele gebieden zijn gevestigd.

Hij realiseerde een primeur in het ontwerpproces van de lijn en maakte een proefrit met gehandicapte burgers. De hele lijn, waar wijzigingen zijn aangebracht in lijn met de binnenkomende verzoeken, is 100 procent geschikt gemaakt voor mindervaliden. In voertuigen wordt het zogenaamde inductielus-systeem uitgezonden met een frequentie die alleen gehandicapte personen via hun gehoorapparaat kunnen horen.

Alle Platform Separator Door Systems (PAKS) die in de metro worden gebruikt, bestaan ​​uit binnenlandse productie. Zo werd een kostenvoordeel van 50 procent bereikt ten opzichte van geïmporteerde producten.

HET BIEDT INTEGRATIE MET ANDERE LIJNEN

Geïntegreerd met veel metro- en metrobus, Kabataş Wanneer het zijn poten opent, wordt het over zee geïntegreerd. M7 Mecidiyeköy - Mahmutbey-lijn, metro Yenikapı-Hacıosman en metrobus bij station Mecidiyeköy; Met de Topkapı-Masjid Selam-tram bij het station Karadeniz Mahallesi; Op het station van Mahmutbey zal het worden geïntegreerd met de metro Kirazlı-Olimpiyat-Başakşehir. Wanneer de tramlijn Eminönü-Alibeyköy is voltooid, is het mogelijk om vanaf het station Alibeyköy op deze lijn over te stappen. Wanneer de metrolijn naar Istanbul Airport is voltooid, is het bovendien mogelijk om de luchthaven te bereiken door over te stappen vanaf station Kağıthane.

Met de opening van de metro Mecidiyeköy Mahmutbey is de lengte van de metrolijn in Istanbul 172,25 kilometer; Het gebruik van railsystemen in het openbaar vervoer stijgt van 17,8 procent naar 22,3 procent.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen