Yusufeli Dam zal volgend jaar water gaan vasthouden

Yusufeli Dam zal volgend jaar water gaan vasthouden
Yusufeli Dam zal volgend jaar water gaan vasthouden

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu zette zijn bezoek aan Artvin voort door de Yusufeli-weg- en tunnelconstructies te onderzoeken en zei: “Onze vrienden werken er hard aan om de Yusufeli-dam en de Yusufeli-dam zo snel mogelijk te voltooien. Ik hoop dat deze plekken volgend jaar vorm krijgen. De dam zal water gaan vasthouden. Onze wegen zullen ook worden geactiveerd ”, zei hij.


Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, zet zijn contacten in Artvin voort. Minister Karaismailoğlu, die de Yusufeli weg- en tunnelconstructies onderzocht, vertelde verslaggevers dat de Yusufeli-dam qua hoogte de op twee na hoogste dam ter wereld is.

Karaismailoğlu, die verklaarde dat de werken aan verplaatsingswegen met toewijding worden uitgevoerd vanwege het feit dat de bestaande wegen die verband houden met de dam onder water staan, zei Karaismailoğlu: “We bouwen hier een weg van 69 kilometer. 56 kilometer van deze wegen zijn als tunnels aangelegd. We hebben een tunnelweg van 51 kilometer in Artvin. Tot 2003 was de totale lengte van de tunnel 50 kilometer in Turkije, terwijl de 51 kilometer lange tunnel in Artvin momenteel beschikbaar is. Heel Artvin krijgt een tunnelweg van meer dan 56 kilometer, samen met de wegen die we voor de Yusufeli-dam hebben aangelegd op 100 kilometer. "

Een van de mooiste hoekjes van Artvin, Turkije is opvallend Karaismailoğlu, "blijven we Artvin waardig investeren. De 69 kilometer lange weg gaat niet alleen over de dam, we bouwen ook wegen die hier leven in stand houden. Deze manieren zijn nodig om het leven voort te zetten. Met deze wegen worden Artvin-Erzurum, Artvin-Ardahan, Artvin-İspir-wegen ook geherstructureerd. Het neemt deel aan comfortabelere en veiligere wegen. ''

`` Yusufeli Dam Project biedt werk aan 5 duizend mensen ''

Karaismailoğlu-ministers, die opmerkten dat ongeveer 5 werknemers werken in het kader van de Yusufeli-dam en de dam, Artvin, Turkije, wezen erop dat ze waardige projecten maken.

Turkije zal waarde toevoegen, terwijl het onderstreept dat het de verantwoordelijkheid draagt ​​om het voorbeeldproject voor de wereld van Ministers Karaismailoğlu te maken, de woorden worden als volgt voortgezet:

“Onze vrienden werken er hard aan om de wegen van de Yusufeli-dam en de Yusufeli-dam zo snel mogelijk af te werken. Ik hoop dat deze plekken volgend jaar vorm krijgen. De dam zal water gaan vasthouden. Onze wegen zullen ook operationeel zijn. We zitten op het niveau van 65 procent in tunnels. Bij viaducten en bruggen zitten we op 85 procent. Ons doel is om van deze plaatsen volgend jaar hun echte identiteit te maken en om de kwaliteit van leven van deze plaatsen te verhogen. De voltooiing van de dam en de aanleg van wegen zullen economische waarde toevoegen aan de regio. "

"We werken er hard aan om de luchthaven met een capaciteit van 3 miljoen te voltooien"

Minister Karaismailoğlu wees erop dat een van de projecten die waarde zal toevoegen aan de regio de luchthaven Rize-Artvin is en zei: “Er is daar ook koortsachtig werk. We bouwen een luchthaven op een vulgebied van 3 miljoen vierkante meter. We brengen 3 miljoen vierkante meter luchthaven naar onze economie. Opnieuw werken we er hard aan om de luchthaven met een capaciteit van 3 miljoen te voltooien. Het wordt een van de belangrijkste luchthavens, een van de meest bekende luchthavens in de omgeving van de regio. Als de luchthaven Rize-Artvin klaar is, zal het een grote meerwaarde zijn voor zowel Rize, Artvin als de oostelijke Zwarte Zee-regio. Als het klaar is, is het een belangrijk project dat een grote meerwaarde zal opleveren voor de economie, de werkgelegenheid en het toerisme in deze regio ”.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen