Kabelbaan in onderhoud in Ordu

Kabelbaan in onderhoud in Ordu
Kabelbaan in onderhoud in Ordu

ORBEL A.Ş., een dochteronderneming van Ordu Metropolitan Municipality. De kabelbaanlijn, beheerd door Altınordu en Boztepe, is in onderhoud in het kader van de tweede grote herziening.


De kabelbaan, die transport naar Boztepe, een van de belangrijkste toeristische gebieden van Ordu, verzorgt, zal gesloten zijn tussen 24.10.2020 en 15.11.2020 in het kader van onderhoudswerkzaamheden.

De kabelbaan zal op een veiligere manier aan het publiek worden aangeboden na de uit te voeren werken in de faciliteit waar lijnrevisie, kabelverkorting, trillingsanalyse, vervanging van de onder- en bovenstationwielen en elektrische verbindingskabels van alle polen worden vernieuwd.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties