IMM vervulde het probleem tussen IETT-chauffeur en vrouwelijke passagiers

IMM heeft de vereiste vervuld voor de strijd tussen de IETT-chauffeur en vrouwelijke passagiers
IMM voldeed aan de vereiste voor de strijd tussen IETT-chauffeur en vrouwelijke passagiers

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), KadıköyHij legde een verklaring af met betrekking tot de bewering dat de IETT-chauffeur de neus brak van de vrouwelijke passagier, met wie hij ruzie had.


In de verklaring van de IMM; “Als IMM was het nodig om een ​​verklaring af te leggen over de ruzie tussen een vrouwelijke passagier en een buschauffeur op dinsdag 29 september, die onze instelling bedroefd.

Kadıköy Op het perrongebied werd op dinsdag 29 september melding gemaakt van een schrijnende botsing tussen een vrouwelijke passagier en de buschauffeur van de bus.

Volgens de verklaringen die vandaag op sociale media worden weerspiegeld; Er werd gezegd dat de neus van onze vrouwelijke passagier tijdens dit gevecht door de chauffeur was gebroken.

Het onderzoeksproces over dit onderwerp is onmiddellijk gestart.

Volgens de verklaringen van de chauffeur; De vrouwelijke passagier die tijdens de reis haar Istanbul Card niet had afgedrukt, werd door haarzelf gewaarschuwd. Onze passagier, die op de stoelen net achter de chauffeursplaats zat, verklaarde dat hij zijn kaart zou uitgeven.

Nogmaals, volgens de beschrijving van de chauffeur, toen we de laatste halte bereikten, stapte onze vrouwelijke passagier uit de middelste deur en liep. De chauffeur ging hem direct achterna en herinnerde de passagier eraan dat hij geen kaart had uitgeprint. In de woorden van de chauffeur: ze werd aangevallen met een trap en een klap door onze vrouwelijke passagier.

Zowel het rapport dat de chauffeur ontvangt door naar het ziekenhuis te gaan na het incident als de uitspraken van de veldfunctionarissen op het perron bevatten uitspraken die de chauffeur ondersteunen.

Ondanks deze verklaringen van de chauffeur en buitendienstmedewerkers wordt de kwestie nauwgezet en in alle opzichten onderzocht. Het onderzoek wordt afgerond nadat de camerabeelden van zowel het voertuiginterieur als het perrongebied zijn onderzocht.

We staan ​​niet toe dat iemand die binnen de organisatie werkt, onze passagiers aanvalt. Als de beschuldigingen van onze vrouwelijke passagiers waar zijn, willen we u laten weten dat de nodige maatregelen zullen worden genomen. " er werd gezegd

IMM GEDAAN DE VEREISTE VAN ARBEDA

In overeenstemming met de verklaring van gisteren en het begrip van verantwoordelijkheid, zal IMM op dinsdag 29 september 2020 plaatsvinden. Kadıköy Na het conflict tussen een bestuurder en een vrouwelijke passagier gaf hij nieuwe informatie over IETT-platforms.

“In de verklaring van gisteren hebben we aangegeven dat het incident in alle opzichten is onderzocht. Binnen dit kader hebben de betrokken eenheden en managers snel en nauwgezet werk verricht. Volgens de eerste verkregen informatie; Er werd vastgesteld dat de bus-AŞ-chauffeur de vrouwelijke passagier waarschuwde die zijn Istanbul Card niet had afgedrukt toen hij in de bus stapte. Toen het bij de laatste halte aankwam, was te zien dat de chauffeur de vrouwelijke passagier volgde die uit de middelste deur van de bus stapte en hem waarschuwde op het perron, en er was een handgemeen.

Als resultaat van lopend onderzoek werden camera-opnamen van de plaats delict bekeken. De verkregen beelden werden onmiddellijk onderzocht. In de afbeeldingen; Waargenomen werd dat de chauffeur de vrouwelijke passagier, die met haar rug naar achteren liep, bij de schouder greep, waarop de passagier reageerde door tegen deze beweging te trappen.

Namens onze instelling vinden we het onaanvaardbaar dat de chauffeur deze houding vertoont in plaats van in de verdediging te blijven of zich terug te trekken. Het is onaanvaardbaar dat een lid van onze staf via fysiek contact tussenbeide komt bij een vrouw. De reflex en fysieke reactie van onze vrouwelijke passagier veranderen dit principe niet. Bovendien, zoals te zien is op de afbeeldingen, is de reactie van de bestuurder op de vrouwelijke passagier onmeetbaar. Dit geweld kan op geen enkele manier worden geaccepteerd. De nodige maatregelen zullen worden genomen tegen de chauffeur van Bus AŞ. "babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen