Istanbul Metropolitan Municipality ontvangt 6 assistent-inspecteurs per examen

Istanbul Metropolitan Municipality ontvangt 6 assistent-inspecteurs per examen
Istanbul Metropolitan Municipality ontvangt 6 assistent-inspecteurs per examen

IMM zal 657 assistent-inspecteurs ontvangen die in dienst zullen zijn overeenkomstig de ambtenarenwet nr. 6. Kandidaten; Ze worden geselecteerd door middel van een schriftelijk en mondeling examen dat wordt afgenomen na de KPSS-score. Het schriftelijke examen vindt plaats op 30 oktober en het mondelinge examen op 16 november, met aanmeldingen via e-Devlet.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) ontvangt 6 assistent-inspecteurs met een schriftelijk en mondeling examen dat wordt afgenomen na de KPSS-score. Kandidaten met een minimumscore van 2019 (tachtig) en hoger in het Public Personnel Selection Examination (KPSS) Groep A KPSS P2020-scoretype in 48 en 80 moeten ook voldoen aan de algemene en bijzondere eisen vermeld in de bijlage om deel te nemen aan de examens.

Voor 6 aan te werven assistent-inspecteurs; Faculteiten Rechtsgeleerdheid, Politieke Wetenschappen, Economie, Bedrijfskunde, Economie en Bestuurswetenschappen, die minimaal 4 jaar undergraduate onderwijs bieden, en afstuderen aan een van de universiteiten in Turkije of in het buitenland waarvan de gelijkwaardigheid wordt aanvaard door de Hoger Onderwijsraad om te worden doorzocht. Kandidaten moeten vanaf 4/01/01 ook jonger zijn dan 2020 jaar.

AANVRAAG EN EXAMENPROCES GESTART

Kandidaten die het examen willen afleggen tussen 9/10/2020 - 25/10/2020  www.turkiye.gov.t is Zij vullen op het adres elektronisch een aanvraagformulier in. Vanwege de coronavirus-epidemie die de wereld treft, zullen de informatie en documenten die van de kandidaten worden gevraagd door de instelling worden verstrekt via e-Government.

De lijst met kandidaten die in aanmerking komen voor het schriftelijk examen staat op de officiële website van IMM op 27/10/2020 (https://www.ibb.gov.tr/) wordt aangekondigd. Sollicitaties die niet voldoen aan de voorwaarden zoals vermeld in de aankondiging en sollicitaties per post en e-mail worden niet in behandeling genomen.

Kandidaten die in aanmerking komen om het schriftelijke examen af ​​te leggen, hebben vanaf 30/10/2020 toegang tot hun schriftelijke examendocumenten, en degenen die in aanmerking komen voor het mondeling examen op 13/11/2020 op de IMM-website.

Het examen wordt afgenomen in twee fasen: schriftelijk (multiple choice testmethode) en mondeling. Het schriftelijke deel van het examen vindt plaats op maandag om 2 uur op 11/2020/10.00 in het Yenikapı Activity Area. De namen van de kandidaten die geslaagd waren voor het schriftelijke examen en in aanmerking kwamen voor het mondeling examen waren opnieuw op 5/11/2020. www.ibb.gov.t is wordt aangekondigd om.

Het mondelinge examen voor de adjunct-inspecteurskaders vindt plaats op maandag 16/11/2020 om 09.00 uur in het İBB Bakırköy-servicegebouw. De namen van kandidaten die geslaagd zijn voor het mondeling examen worden op 18/11/2020 opnieuw bekendgemaakt op de officiële website.

Klik hier voor gedetailleerde informatie

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties