HES Code Control begint in het openbaar vervoer in Izmir

HES Code Control begint in het openbaar vervoer in Izmir
HES Code Control begint in het openbaar vervoer in Izmir

İzmir Metropolitan Municipality begint met de toepassing van elektronische HES-codecontrole in voertuigen voor openbaar vervoer vanaf vrijdag 30 oktober, in overeenstemming met het besluit van de İzmir Governorship Provincial Hygiene Board in het kader van de inspanningen om de pandemie te bestrijden. In de eerste plaats zullen gepersonaliseerde (met foto) Izmirim Card-instapinformatie elke dag worden gedeeld met het ministerie van Volksgezondheid. Burgers zijn verplicht om hun gepersonaliseerde Izmirim-kaart en aan toonder te matchen met hun HES-codes via het adres "hes.eshot.gov.tr" tot 15 november.


Izmir Metropolitan Municipality; In overeenstemming met de "HEPP Code-onderzoek in stedelijk openbaar vervoer-circulaire" uitgegeven door het ministerie van Binnenlandse Zaken in het kader van de inspanningen om de coronavirus-epidemie op 30 september te bestrijden en de beslissing die is genomen door de Provinciale Sanitaire Raad van het gouverneurschap van Izmir op basis van deze circulaire, de toepassing van elektronische HES-codecontrole tijdens het instappen in voertuigen Wordt gelanceerd vanaf vrijdag 30 oktober.

In de eerste plaats zullen de instapinformatie van de gepersonaliseerde (met foto) Izmirim Card-houders elke dag worden gedeeld met het Turkse Ministerie van Volksgezondheid. Zowel gepersonaliseerde Izmirim-kaarten als aan toonder-kaarten moeten elektronisch worden gematcht met HES-codes tot de avond van zondag 15 november. Zo wordt al het instappen in voertuigen van het openbaar vervoer in de stad elektronisch gecontroleerd. De instapinformatie wordt dagelijks gedeeld met het ministerie van Volksgezondheid. Het ministerie zal patiënten of contactpersonen identificeren die zich buiten bevinden terwijl ze in quarantaine zouden moeten zijn en een strafrechtelijke procedure starten.

Hoe te registreren?

ESHOT General Directorate, dat het slimme incassosysteem in Izmir beheert, heeft een speciale website gemaakt voor burgers om hun HES-codes en TR ID-nummers te matchen met de Izmirim-kaart die ze gebruiken. Elke burger die de website op hes.eshot.gov.tr ​​bezoekt, kan slechts één Izmirim-kaart matchen. Op de site, die is ontworpen om zeer gebruiksvriendelijk te zijn, zullen burgers de gevraagde informatie in één stap invoeren en registreren. Het uitwisselen en bijwerken van de HES-code of andere persoonlijke informatie kan ook op dezelfde site gebeuren.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties