Balıkesir-chauffeurs in het openbaar vervoer hebben de training voor veilige rijregels gevolgd

BTT-chauffeurs volgden 'Safe Driving Rules-training'
BTT-chauffeurs volgden 'Safe Driving Rules-training'

Balıkesir Metropolitan Municipality Public Transport Inc. (BTT) chauffeurs hebben deelgenomen aan de "Veilig Rijden Regels Training" in het kader van het "Snelweg Verkeersveiligheid Implementatiebeleid" van het Ministerie van Binnenlandse Zaken.


De projectopleidingsactiviteiten ter waarborging van de verkeersveiligheid in het kader van het in 2017 in werking getreden "Uitvoeringsbeleid verkeersveiligheid snelwegen", conform de instructies van het ministerie van Binnenlandse Zaken, worden voortgezet. In deze context; Balıkesir Public Transport Inc., een dochteronderneming van Balıkesir Metropolitan Municipality, loopt een hoog risico betrokken te raken bij een ongeval vanwege zijn voortdurende aanwezigheid in de verkeersomgeving. (BTT) chauffeurs hebben deelgenomen aan de "Veilig Rijden Regels Training" gecoördineerd door de Provinciale Politie.

De training, die werd gegeven om de verkeersveiligheid te waarborgen en het verlies van mensenlevens en verwondingen door verkeersongevallen in het hele land te minimaliseren, werd gehouden in de trainingshal van het sport- en onderwijscomplex van de politie. 20 BTT-chauffeurs volgden de trainingen die werden gehouden in overeenstemming met de sociale afstandsregels.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties