MOTAŞ-bussen worden elke avond schoongemaakt

MOTAŞ-bussen worden elke avond schoongemaakt
MOTAŞ-bussen worden elke avond schoongemaakt

De desinfectie- en desinfectiewerkzaamheden van de Malatya Metropolitan Municipality in heel Malatya worden door de burgers met grote bewondering verwelkomd. Terwijl MOTAŞ, een van de filialen van de Malatya Metropolitan Municipality, veel belang hecht aan schoonmaak- en hygiënestudies tijdens het pandemieproces, kwamen er belangrijke verklaringen van de algemeen directeur van MOTAŞ over deze kwestie.


MOTAŞ General Manager Cemal Erkoç verklaarde dat ze diensten verlenen in heel Malatya, zei: “We bieden service met 110 voertuigen voor openbaar vervoer, waaronder 22 bussen en 132 trabussen. Onze voertuigen worden elke avond na de vlucht met grote zorg schoongemaakt. Met het pandemieproces worden onze voertuigen om 05.30 uur 's ochtends klaargemaakt voor de reis door ze te desinfecteren nadat de schoonmaakwerkzaamheden zijn uitgevoerd.

Als algemeen directoraat van MOTAŞ begonnen we nieuwe praktijken en maatregelen te nemen in overeenstemming met de circulaires die naar aanleiding van het pandemieproces werden gepubliceerd. In overeenstemming met de circulaire van het ministerie van Binnenlandse Zaken werden enkele beperkingen opgelegd aan het openbaar vervoer voor onze 65-jarige burgers. Burgers ouder dan 65 jaar kunnen tussen 10.00 - 16.00 uur gebruikmaken van het openbaar vervoer.

Ons verzoek van onze burgers is dat ze niet vragen om buiten de aangegeven uren gebruik te maken van het openbaar vervoer en om geen onnodige discussies aan te gaan. Deze regels zijn regels die worden toegepast voor hun eigen gezondheid ”. Erkoç verklaarde dat burgers met een gerust hart het openbaar vervoer kunnen gebruiken.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen