De bouwwerkzaamheden voor de tramlijn van Anafartalar beginnen binnenkort

De bouwwerkzaamheden voor de tramlijn van Anafartalar beginnen binnenkort
De bouwwerkzaamheden voor de tramlijn van Anafartalar beginnen binnenkort

Tijdens de ceremonie waar de sleutels van de eerste fase van het Sahabiye Urban Transformation Project en het Seyrani Urban Transformation Project werden gegeven door de Kayseri Metropolitan Municipality, zei minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu dat de bouw van de Anafartalar Tramlijn, die 6,8 kilometer lang is, binnenkort zal beginnen.


Karaismailoğlu verklaarde dat hij erg blij was om in Kayseri te zijn en zei: “In 2003 hebben we, vooral als Ministerie van Transport en Infrastructuur, de lengte van de verdeelde weg vergroot van 6 kilometer naar 27 duizend kilometer met de werken die we in ons land hebben uitgevoerd. We hebben de lengte van 83 kilometer verdeelde weg in Kayseri met 640 kilometer verlengd met een grote sprong voorwaarts. We hebben 15 actieve projecten in Kayseri op het gebied van snelwegen. Hopelijk voltooien we ze zo snel mogelijk en dragen we bij aan de economie en productie van Kayseri.

We hebben de aanbesteding gedaan voor ons Anafartalar Tramway Project, een van de belangrijkste projecten voor Kayseri. Binnenkort starten we met de aanleg van onze 6,8 kilometer lange lijn. We zullen het stadsziekenhuis, het busstation en het hogesnelheidstreinstation met elkaar verbinden. We hebben het aantal luchthavens vergroot van 26 naar 56. We hebben de luchtweg gemaakt zoals de mensen. We bereikten 20 miljoen passagiers van 210 miljoen. We hebben de aanbesteding gedaan voor een luchthaven die bij Kayseri zou passen, en we zullen binnenkort de locatie bepalen en beginnen met de bouw ervan. Hopelijk brengen we de inwoners van Kayseri samen met de terminal die we gaan bouwen op een oppervlakte van 37 500 vierkante meter. We streven ernaar om in de komende dagen te beginnen en binnen 2 jaar te eindigen. Het wordt een luchthaven met een capaciteit van 5 miljoen. We hebben veel lopende projecten zoals deze. We zullen hopelijk samen zijn met projecten die waarde toevoegen aan het leven van Kayseri met ons hele team. Ik wens dat de turnkey-projecten gunstig zijn. "


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen