Tatar maakte een testrit met TRNC's binnenlandse auto GÜNSEL B9

Tatar maakte een testrit met TRNC's binnenlandse auto GÜNSEL B9
Tatar maakte een testrit met TRNC's binnenlandse auto GÜNSEL B9

President Ersin Tatar maakte een proefrit met de B10, het eerste model van de eerste binnenlandse auto van de TRNC, GÜNSEL, die werd ontwikkeld door Turkse ingenieurs en ontwerpers met 1,2 jaar werk en 9 miljoen uur inspanning aan de Near East University.
President Ersin Tatar stapte achter het stuur van de 100 procent elektrische GÜNSEL en testte het voertuig in het rijgebied van de GÜNSEL-productiefaciliteiten op de campus van de Near East University. Tijdens de testrit gaf president Ersin Tatar, voorzitter van de Board of Trustees van de Near East University prof. Dr. İrfan Suat Günsel werd vergezeld. Na de testrit maakte president Ersin Tatar een statement en feliciteerde de familie Günsel met dit grote succes.

President Ersin Tatar: "Ik ben blij en verheugd namens mijn land ..."


In zijn toespraak zei president Ersin Tatar dat onze binnenlandse auto GÜNSEL een grote bijdrage zal leveren aan de promotie, economie, export, werkgelegenheid en ontwikkeling van het land.

President Ersin Tatar zei: "Ik ben blij en verheugd namens mijn land" na de testrit die hij met GÜNSEL B9 heeft gemaakt. Tatar zei dat ze blij zullen zijn om GÜNSEL op de weg te zien na de nodige testprocessen en bedankte degenen die hebben bijgedragen en de familie Günsel.

Benadrukkend dat het feit dat GÜNSEL een 100% elektrische auto is een belangrijke ontwikkeling is voor de Turkse Republiek Noord-Cyprus, zei president Tatar: “De wereld is nu aan het veranderen. Het is noodzakelijk om de lucht, de uitstoot en het milieu te beschermen. Wanneer GÜNSEL op de markt wordt gebracht, zal het een van de eersten ter wereld zijn met deze functies. Ik denk dat het de aandacht zal trekken in termen van zowel binnenlandse productie als comfort ”.

Prof. Dr. İrfan Suat Günsel: "Ik wil de president van de republiek bedanken voor zijn bezoek ..."
Verwelkoming van president Ersin Tatar bij GÜNSEL Production Facilities, Near East University voorzitter van de Board of Trustees Prof. Dr. İrfan Suat Günsel vergezelde president Tatar tijdens de testrit. Na de proefrit heeft prof. Dr. İrfan Suat Günsel bedankte president Ersin Tatar voor zijn bezoek aan GÜNSEL. Prof. Dr. İrfan Suat Günsel zei dat ze een 100 procent elektrische auto GÜNSEL hebben gemaakt, van ontwerp tot onderzoek en ontwikkeling, van technologie tot engineering met één lichaam, één hart, met veel vertrouwen, dag en nacht aan het werk.

Het kan twee keer naar Karpaza gaan vanuit Lefke ...

GÜNSEL B350, dat 9 kilometer kan afleggen op één lading, werd geproduceerd door in totaal 10 duizend 936 onderdelen te combineren. De motor van het voertuig heeft een vermogen van 140 kW. De snelheidslimiet van Günsel B100, die in 8 seconden 9 km / u kan bereiken, is elektronisch begrensd op 170 km / u. De batterij van GÜNSEL kan in slechts 20 minuten worden opgeladen met opladen op hoge snelheid.

Het eerste model van GÜNSEL werd geproduceerd in de kleuren B9 geel, rood en blauw. Geel symboliseert de bodem van Cyprus en blauw symboliseert het mediterrane thuisland. Rood is geïnspireerd op de rode ster en halve maan op de vlag van de Turkse Republiek Noord-Cyprus.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties