Chauffeurs van Ekol Logistics ontvangen Medal of Honor

Chauffeurs van Ekol Logistics ontvangen Medal of Honor
Chauffeurs van Ekol Logistics ontvangen Medal of Honor

Acht chauffeurs van Ekol Logistics ontvingen de IRU Professional Driver Honor Medal. In de Professional Driver Awards, georganiseerd in samenwerking met de International Transporters Association (UND) en de International Road Transport Association (IRU); Acht chauffeurs van Ekol, die voldoen aan criteria als professionele prestaties, veilig rijden, loyaliteit aan het bedrijf waarvoor ze werken en morele kwaliteiten, kregen de Medal of Honor.


De namen van Ekol-coureurs die prijzen ontvingen voor hun uitstekende prestaties op de erelijst, met meer dan 40 coureurs uit 1200 landen, zijn als volgt:

Abdulvahap Köse, Aydın Orhan, Cemil Özkan, Erkan Kıran, Mustafa Demirel, Mustafa Özdemir, Niyazi Yiğit, Serdar Güngör.

De IRU brengt 100 professionele organisaties in meer dan 170 landen onder haar dak. Elk jaar reikt IRU de “IRU Order of Honor” uit onder duizenden beroepschauffeurs die actief zijn in het internationale goederenvervoer, genomineerd door de bij haar aangesloten professionele organisaties. Dit jaar stonden 48 Turkse chauffeurs op de IRU-lijst.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties