Middle Anatolia Development Agency zal 8 gecontracteerd personeel werven

Middle Anatolia Development Agency zal 8 gecontracteerd personeel werven
Middle Anatolia Development Agency zal 8 gecontracteerd personeel werven

Republiek Turkije Centraal-Anatolië Ontwikkelingsagentschap (ORAN), gepubliceerd in het staatsblad van 15/7/2018 en genummerd 30479, de tweede alinea van artikel 4 van het presidentieel besluit betreffende de organisatie van de aangesloten, verbonden en aanverwante instellingen en organisaties en andere instellingen en organisaties (g) ) en artikel 187 en de bepalingen van de vierde alinea van aanvullend artikel 200 van het wetsdecreet nr. 27 van 6/1989/375 en gepubliceerd in het staatsblad van 28/29/5 en genummerd 2019, in het kader van de bepalingen van de personeelsverordening voor ontwikkelingsagentschappen;


Bereid om de ontwikkeling en ontwikkeling van de provincies Kayseri, Sivas en Yozgat te dienen, getalenteerd, dynamisch, analytisch denken, vatbaar voor teamwerk, zelfverzekerd, open voor communicatie, positief denken, productief, in staat om zich aan te passen aan veranderende werkomstandigheden, geavanceerde beheersing van een of meer vreemde talen en 5 (vijf) Experts zonder reisbelemmeringen, 1 (één) Expert die zal worden aangesteld als Legal Counsel en 2 (twee) Support Personnel zullen worden aangeworven.

Centraal Anatolië Development Agency heeft zijn hoofdkantoor in Kayseri, en zijn werkterrein is de provincies Kayseri, Sivas en Yozgat. Om deze reden worden kandidaten die zich hebben aangemeld voor de aankondiging van werving en geslaagd zijn voor het examen, geacht te hebben ingestemd met en zich ertoe verbonden te hebben te werken in een van deze provincies die het Agentschap passend acht (juridisch adviseur zal werken in Kayseri, waar het hoofdkantoor van het Agentschap is gevestigd).

Voor details van advertentie KLIK HIERbabbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen