Betalingen van Eurasia Tunnel Pass kunnen automatisch worden gedaan met Masterpass

Betalingen van Eurasia Tunnel Pass kunnen automatisch worden gedaan met Masterpass
Betalingen van Eurasia Tunnel Pass kunnen automatisch worden gedaan met Masterpass

Mastercard, de leider op het gebied van betalingstechnologieën die slimme oplossingen bieden voor het stadsleven, zorgt ervoor dat betalingen met de Eurasia Tunnel Pass snel en veilig kunnen worden gedaan met Masterpass via de mobiele applicatie Eurasia Tunnel, na contactloze openbaarvervoersoplossingen, parkeren en brandstofbetalingen.


Mastercard, leider in betaaltechnologieën, heeft een nieuwe toegevoegd aan zijn contactloze en snelle betalingsapplicaties voor slimme steden. De Euraziatunnel, die het leven gemakkelijker maakt door de afstand tussen Kumkapı en Koşuyolu, waar de verkeersdichtheid van Istanbul het hoogst is, te verkleinen tot 5 minuten, zorgt ervoor dat de overboekingen snel en automatisch kunnen worden uitgevoerd in zijn vernieuwde mobiele applicatie met Masterpass-infrastructuur. Na ontvangst van de betaling van de Transitie-incasso-instructies, heeft het een primeur in Turkije. Dankzij het systeem voor het eerst leven in Turkije ETC / hgs 'onvoldoende saldo, of nooit gebruiken chauffeurs kunnen ook betalen door automatisch over te schakelen van vallende inbreuk en blijft altijd veilig.

Met Mastercard, dat oplossingen produceert die waarde toevoegen aan het stadsleven, zoals contactloze betalingen met het openbaar vervoer, brandstof- en parkeerbetalingen, is het noodzakelijk om de Eurasia Tunnel-applicatie te downloaden naar iOS- of Android-apparaten om tunnelbetalingen automatisch te doen via het geregistreerde kenteken. Na de plaatidentificatie kunnen gebruikers elke gewenste kaart definiëren van de kaarten die in Masterpass zijn geregistreerd. Indien niet eerder geregistreerd, kan de betalingsopdracht worden gegeven door alleen voor de eerste keer een kaart in Masterpass te registreren. Na voltooiing van het registratieproces worden betalingen voor tunnelkruisingen automatisch gedaan via de applicatie, terwijl gebruikers snel en veilig kunnen winkelen op meer dan 3 werkplekken met behulp van de Masterpass-infrastructuur.

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties