Arkas Line start Reefer Service van Mersin naar Rusland

Arkas Line start Reefer Service van Mersin naar Rusland
Arkas Line start Reefer Service van Mersin naar Rusland

Met de samenwerking tussen Arkas Line en Sealand zal de koeldienst "Russia Express Service", die heropend is afhankelijk van het seizoen van verse groenten en fruit, eind oktober vanuit Mersin Port gaan bedienen.


Dankzij deze gezamenlijke dienst die door Arkas Line en Sealand Lines wordt uitgevoerd met elk één schip, zullen geëxporteerde verse producten de Russische markt bereiken via Novorossiysk in slechts 4 dagen vanuit de haven van Mersin. Cosco Line zal deelnemen aan deze wekelijkse dienst met een slotovereenkomst.

BOMAR RESOLVE, het eerste schip van deze dienst dat zal varen tussen de havens van Mersin en Novorossiysk als een dienstrotatie in de eerste fase, zal op de avond van 30 oktober 2020 aanmeren in de haven van Mersin. In de komende weken zullen NELE MAERSK- en SINE A-schepen wekelijks onder deze dienst gaan dienen.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties