Wanneer de Zwarte Zee Middellandse Weg is voltooid, wordt Ordu een logistiek centrum

Servet Şahin 'wordt Ordu Logistics Center'
Servet Şahin 'wordt Ordu Logistics Center'

De voorzitter van de Kamer van Koophandel en Industrie van Ordu (OTSO) Servet Şahin zei dat wanneer de weg tussen de Zwarte Zee en de Middellandse Zee is voltooid, dit het lot van ongeveer 45 provincies zal veranderen.


Servet Şahin, voorzitter van de Ordu Kamer van Koophandel en Industrie (OTSO), die indirect evalueerde dat het wegenproject tussen de Zwarte Zee en de Middellandse Zee, dat in 2008 werd aanbesteed, ten einde is; “De voltooiing van dit project zal een weg zijn die rechtstreeks gevolgen heeft voor provincies als Ordu, Sivas, Kayseri, Kahramanmaraş en Hatay, terwijl indirect ongeveer 45 provincies worden getroffen. Tegelijkertijd zal de afstand tussen Ordu en Mesudiye afnemen tot 1 uur, het transport tussen Ordu en Sivas met tunnels en viaducten zal afnemen tot 2 uur en het transport tussen Ordu en Iskenderun zal afnemen tot 6-7 uur. zei.

Benadrukkend dat de stad Ordu zal veranderen in een logistiek centrum met de voltooiing van het Zwarte Zee-Mediterrane wegenproject, vervolgde Şahin zijn evaluaties als volgt: “Ordu zal een belangrijke rol spelen in de export naar landen aan de Zwarte Zeekust. Deze situatie, die het vervoer van exportproducten van de Middellandse Zee en Centraal-Anatolië naar de Zwarte Zee veel gemak zal bieden, zal ook bijdragen aan de economie van het land. Bovendien zullen exportproducten door onze industriëlen gemakkelijker geleverd worden aan de landen aan de Zwarte Zeekust. Deze weg wordt de directe poort van 5 provincies en indirect de poort van ongeveer 45 provincies naar de Zwarte Zee. "

Şahin zei ten slotte dat de weg tussen de Zwarte Zee en de Middellandse Zee het belangrijkste project voor Ordu is na de luchthaven Ordu-Giresun; “Na onze luchthaven is dit de meest waardevolle investering in onze stad en regio. Het belangrijkste in de handel is transport. Het is gemakkelijker om te handelen als we het transport afhandelen. Als de weg Zwarte Zee-Middellandse Zee is voltooid, zullen ongeveer 45 provincies via deze route exporteren naar landen die aan de Zwarte Zee grenzen. Dit project, dat naar verwachting eind 2020 moet worden opgeleverd, kan wat vertraging oplopen als gevolg van de problemen die worden ondervonden met het effect van het pandemieproces. Ik hoop dat dit project zo snel mogelijk wordt afgerond en in gebruik wordt genomen. " Hij gebruikte zijn uitdrukkingen.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties