TransportationPark schrijft TMM met bussen om het bewustzijn te vergroten

TransportationPark schrijft TMM met bussen om het bewustzijn te vergroten
TransportationPark schrijft TMM met bussen om het bewustzijn te vergroten

Terwijl de onderzoeken tegen de Coronavirus (Covid-19) -epidemie, die de hele wereld heeft getroffen, voert Kocaeli Metropolitan Municipality bewustmakingsstudies uit voor de regels van Cleaning, Mask en Distance die de epidemie kunnen voorkomen. In deze context schreef TransportationPark, een dochteronderneming van de Metropolitan Municipality, TMM met bussen om het bewustzijn te vergroten.

Luchtfoto


Terwijl het werk tegen de coronavirus-epidemie (Covid-19) doorgaat, blijft Kocaeli Metropolitan Municipality zich inzetten om het publiek bewust te maken van de burgers. Kocaeli Metropolitan Municipality Burgemeester Assoc. Dr. Is het TMM geïnitieerd door Tahir Büyükakın? Voor het bewustwordingsonderzoek (schoonmaak, masker, afstand) kwam ondersteuning vanuit het TransportationPark. TransportationPark Sahilyolu schreef TMM door 10 bussen naast elkaar in de busgarage te zetten. TMM-choreografie geschreven op bussen werd vanuit de lucht bekeken.

Reinigingsmasker afstand

TMM, dat ook veelvuldig in de nationale pers wordt vermeld door burgemeester Büyükakın, die bij elke gelegenheid de nadruk legt op Cleaning Mask and Distance. Dit was de eerste keer dat de slogan op deze manier werd gemaakt. TMM (cleaning, mask and distance), een belangrijke slogan in de naam van gezond leven en reizen, viel ook in de smaak bij de burgers. Ook voor de volksgezondheid is het van groot belang dat bij elke gelegenheid de nadruk wordt gelegd op hoe belangrijk het masker, de afstand en de reinheid in ons leven zijn, vooral in dit proces.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties