Akçaray wordt 400-7 bekeken met 24 camera's

Akçaray wordt 400-7 bekeken met 24 camera's
Akçaray wordt 400-7 bekeken met 24 camera's

Het controlecentrum van Akçaray, gelegen in de Algemene Directie van het Park, controleert regelmatig de trams en stations van Akçaray. Het centrum biedt dienst als voorziening waar veel verschillende taken worden uitgevoerd, zoals het oversteken van traminstallaties, het melden van voertuigstoringen, het volgen van het voertuigvolgsysteem, veiligheid van passagiers, aanvullende expeditiebegeleiding, schoonmaak, lijnveiligheid, reisplanning, werkschema, rapportage.

7-24 ACTIEF


Het controlecentrum, dat 7 dagen en 24 uur actief is vanaf de dag dat de tram in gebruik werd genomen, zet zijn missie nauwgezet voort. Er zijn in totaal 400 camera's binnen en buiten de tram zodat de burger veilig kan reizen. De medewerkers aan het hoofd van het systeem, die de binnenkant van alle stations, haltes en trams kunnen monitoren die op afstand worden bediend, voeren hun taken met grote zorg uit.

AFSTANDSBEDIENING

Het controlecentrum van Akçaray heeft gemakkelijk toegang tot stations en trams dankzij de camera's en systemen voor toegang op afstand. Zodra de dichtheid in de auto of het station is bereikt, worden burgers in staat gesteld gezond te reizen door onmiddellijk extra vluchten te sturen.

SCADA SYSTEEM

De aansturing van het Scada (energie) systeem van de remote lijn wordt ook verzorgd door de tramcontrolecentrum. In totaal wordt de elektriciteit afkomstig uit 2 verschillende regio's naar de transformatoren gestuurd en beheerd door te worden doorgegeven aan de tramlijn dankzij het Scada-systeem, en wordt het 7/24 bewaakt in geval van nood en om elektrische problemen te vermijden. Dankzij het geïnstalleerde professionele systeem wordt alle elektriciteit van de lijn en tram gereflecteerd op de informatieschermen. Zelfs als er een onderbreking of elektrisch probleem is, kan hij met 1 knop de elektriciteit van de hele lijn afsnijden en kan hij gemakkelijk de hele lijn van stroom voorzien met 1 knop.

NACHTREINIGING

De tramcontrolecentrum voert de schoonmaakcontrole uit aan het einde van de nachtreis. Zorgvuldige reiniging wordt één voor één gecontroleerd en zelfs het kleinste stofje mag niet in het voertuig achterblijven. Voorafgaand aan de expeditie worden alle voertuigen net zo schoon naar de lijn gestuurd als ze de fabriek verlaten. De controlecentrum bestuurt de voertuigen van a tot z.

VEILIGHEID EN BELANGRIJK WERKPLAN

Ook het veiligheids- en werksysteem van de trainers wordt door dit team uitgevoerd. Verlof- of werksysteem wordt maandelijks uitgegeven en verdeeld onder bewoners en bewakers. De dag waarop de bewakers op de stations zullen werken, maaltijdpauzes, pauzes nodig zijn via radio's. Alle problemen of vragen waarmee de bootlieden aan het einde van de reis en reis worden geconfronteerd, worden doorgestuurd naar deze eenheid en opgelost.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties