AFRAY en YHT integreren boor- en onderzoekswerkzaamheden die in het project zijn voltooid

AFRAY en YHT integreren boor- en onderzoekswerkzaamheden die in het project zijn voltooid
AFRAY en YHT integreren boor- en onderzoekswerkzaamheden die in het project zijn voltooid

Het AFRAY-project, een van de verkiezingsbeloften van Afyonkarahisar-burgemeester Mehmet Zeybek, integreert met de hogesnelheidstrein (YHT) met de gezamenlijke inspanningen van het ministerie van Transport en Infrastructuur.


Met betrekking tot de uiteindelijke staat van het project, gaf TCDD 7th Regional Director Adem Sivri een presentatie met een 3D-animatievideo die hij had voorbereid voor president Mehmet Zeybek, vice-presidenten Süleyman Karakuş, Murat Öner en Benol Kaplan. AFRAY, dat is geïntegreerd met YHT, maakt het voor inkomende passagiers sneller om het stadscentrum te bereiken via Ali Çetinkaya Station. 7. Regiomanager Sivri verklaarde dat het boor- en inspectiewerk met betrekking tot het project voorbij is.

Afyon Kocatepe University (AKU) Ahmet Necdet Sezer Campus (ANS) vergemakkelijkt het vervoer van studenten die in de stad studeren, en ook Erenler, KarşıyakaHet zal een belangrijke bijdrage leveren aan de verlichting van het stadsvervoer door de wijken Yeşilyurt en Ali Çetinkaya te passeren. Erenler, vooral BATTERIJ, KarşıyakaBurgers die AFRAY gebruiken uit de wijken Yeşilyurt en Ali Çetinkaya zullen het stadscentrum bereiken met de nostalgische tram op het station Ali Çetinkaya.

"WIJ ZULLEN DE PASSAGIERS MET AFRAY NAAR HET CENTRUM DRAGEN"

Onze president Zeybek verklaarde dat het AFRAY-project volgens de planning zal worden opgenomen in het investeringsprogramma voor 2021 en zei dat het project zo snel mogelijk zal worden voltooid en in dienst zal worden genomen van de burgers. Zeybek verklaarde dat de taakverdeling was gemaakt met betrekking tot de bouw van AFRAY en zei: “De stations moesten door ons als gemeente worden gerealiseerd en de andere delen door onze staatsspoorwegen. Het bedrijf waar de projectaanbesteding is gedaan en het project heeft vorige maand een presentatie voor ons gegeven. Na de presentatie hebben we een overlegvergadering gehouden met relevante openbare instellingen en organisaties. De aangelegde lijn werd beschouwd als parallel aan de spoorlijnen Afyon-Gazlıgöl en Eskişehir. Omdat de student een lange loopafstand naar de universiteit zal hebben, is er een nieuwe route bepaald. We berekenden dat het veel efficiënter zou zijn als er een aansluiting op de hogesnelheidstrein zou komen, op voorwaarde dat er voor de universiteit een lijn werd aangelegd vanuit de slaapzalen en er twee stops gemaakt zouden worden. Er werden projectaanpassingen doorgevoerd met betrekking tot de route. 7. Onze Regiodirectie heeft de projectwijziging voorgelegd aan de algemene directie en ook het betreffende projectbureau heeft deze gerealiseerd. Nu is er een route bepaald in de stijl die we willen en iedereen accepteert, ”zei hij.

"EEN ZEER MOOI PROJECT VOOR DE ONTWIKKELING VAN ONZE STAD"

Onze president Zeybek wees erop dat er een route is gecreëerd die studenten die aan de universiteit studeren gemakkelijk kunnen gebruiken en vervolgde zijn toespraak als volgt; “We zullen onze gasten die naar het hogesnelheidstreinstation komen, verbinden met het centrum via de Suburban-lijn. We streven ernaar om onze gasten en bezoekers die naar het station komen met de Nostalgische tram naar het centrum te vervoeren. Het is een heel goed project voor de ontwikkeling van onze stad. Veel succes voor onze Afyonkarahisar. "


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties