Toepassing HEPP-code start in voertuigen voor openbaar vervoer in Afyonkarahisar

Afyonkarahisar-openbaar-vervoer-voertuigen-accountcode-applicatie-begint
Afyonkarahisar-openbaar-vervoer-voertuigen-accountcode-applicatie-begint

Het directoraat Vervoersdiensten van de gemeente Afyonkarahisar is begonnen met het definiëren van de HES-code voor de transportkaarten van de burgers die korting willen krijgen, abonnee, studentenkaart, volledige en gratis kaart, en ook hun huidige kaart hebben.


In de verklaring van het ministerie van Binnenlandse Zaken over de kwestie zijn de volgende uitspraken gedaan; “Volgens de brief van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, Directoraat-generaal van de provinciale administratie van 29.09.2020 en genummerd 15993, kan het worden aangepast voor gebruik in alle soorten voertuigen voor stedelijk openbaar vervoer (bus, metro, metrobus, enz.) Er wordt gevraagd om de nodige integraties te bieden tussen de elektronische / slimme reiskaartsystemen en de Hayat Eve Sığar (HES) -toepassing van het ministerie van Volksgezondheid. Onze burgers die in dit opzicht gepersonaliseerde smartcards gebruiken (kortingskaarten, abonnementskaart, studentenabonnementskaart, gratis kaart) nemen een onbepaalde HPP-codes, niet-gepersonaliseerd (volpension) nemen een onbepaalde HPP-code voor de kaart als de eigenaren van personalisatieprocessen 2 Elke foto, 1 Republiek Turkije Ze moeten zich tot 25.10.2020 aanmelden op de vulpunten die zijn aangegeven met de fotokopie van hun identiteitsbewijs. Slimme vervoerskaarten van onze burgers die niet aan de bovengenoemde kwesties voldoen, zullen worden opgeschort en zullen niet kunnen profiteren van vervoersdiensten. Belangrijk aangekondigd. "

TOEPASSINGSPUNTEN

  • Afyonkarahisar Gemeente Directoraat Transportdiensten en Machinevoorziening Busbeheer
  • ADRES: Ali Çetinkaya Mahallesi Seyfi Demirsoy Caddesi. Nee: 46 / A
  • CENTRAAL ADRES: Victory Square Movement Authority

sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties