HEPP-codestudies gaan verder in het openbaar vervoer in Antalya

HEPP-codestudies gaan verder in het openbaar vervoer in Antalya
HEPP-codestudies gaan verder in het openbaar vervoer in Antalya

De HES-codetoepassing die door het ministerie van Volksgezondheid is opgesteld voor de epidemische periode, is geïntegreerd in Antalyakart, dat wordt gebruikt in het openbaar vervoer in Antalya. Het instappen op het openbaar vervoer met HES-code begint binnenkort.


De grootstedelijke gemeente Antalya bereidt zich voor op de toepassing van de HES-code om te voorkomen dat burgers die in quarantaine moeten zijn, voertuigen voor openbaar vervoer gebruiken in het kader van de bestrijding van de Covid-19-epidemie. In dit verband zijn de nodige onderzoeken gestart met het ministerie van Volksgezondheid. De HES-codetoepassing die is opgesteld door het ministerie van Volksgezondheid voor de epidemische periode zal worden geïntegreerd in Antalyakart, dat wordt gebruikt in het openbaar vervoer in Antalya. Met goedkeuring van het ministerie wordt de HES-code gedefinieerd op de kaarten met de HES-zoekopdracht en wordt er voor openbaar vervoer gezorgd.

ALGEMEEN GEPUBLICEERD

Antalya Metropolitan Municipality Transportplanning en Rail Systems Department, IT Department en Antalya Transportation Inc. . Hij heeft een koortsachtig werk.

TOEPASSING BEGINT BINNENKORT

Volgens de circulaire zal de nodige integratie worden gemaakt tussen de Antalyakart, die wordt gebruikt voor de reizen van het openbaar vervoer van de stad (bus, minibus, Antray en nostalgietram), en de applicatie Hayat Eve Sığar (HES) van het ministerie van Volksgezondheid. Met het werk dat achter de rug is, begint binnenkort het instappen met HES-code op voertuigen voor openbaar vervoer.

DE OVERTREDING ZAL AAN HET MINISTERIE WORDEN GEMELD

Wanneer het onderzoek is afgerond, zullen kaarthouders die niet voldoen aan de HES-code met Antalyakart- en Antalya-kaarten (tijdens de isolatieperiode) van risicovolle burgers bij wie de diagnose Covid-19 is gesteld of die contacten hebben, ongeldig zijn in transportvoertuigen. Hoewel hem werd meegedeeld dat hij in isolatie zou moeten zijn omdat hij gediagnosticeerd is met of contact heeft gehad met Covid-19, zal de informatie van de mensen die gebruik maken van openbaar vervoer voertuigen worden gerapporteerd aan het ministerie van Binnenlandse Zaken om de nodige administratieve sancties op te leggen.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties