7 Eco-vriendelijke nieuwe bussen arriveren in Mersin in 73 maanden

7 Eco-vriendelijke nieuwe bussen arriveren in Mersin in 73 maanden
7 Eco-vriendelijke nieuwe bussen arriveren in Mersin in 73 maanden

De definitieve handtekeningen zijn getekend voor de aanschaf van 73 nieuwe milieuvriendelijke bussen bij Mersin Metropolitan Municipality Transportation Department. Hoofd van de transportafdeling Ersan Topçuoğlu vestigde de aandacht op het feit dat de nieuwe bussen die naar Mersin worden gebracht, op aardgas rijden. Ambtenaren van KARSAN, die de aanbesteding hebben gewonnen door de meest geschikte aanbieding te doen, verklaarden dat de bussen uiterlijk binnen 7 maanden aan de Mersin Metropolitan Municipality zullen worden geleverd en dat ze in de eerste fase voertuigen van 12 meter lang willen leveren.

Bussen zullen de eerste zijn in de regio Çukurova


De laatste stap van de aankoop van 73 nieuwe bussen, aangekondigd door burgemeester Vahap Seçer van de gemeente Mersin, werd voltooid met de handtekeningen. President Seçer wees erop dat de nieuw aan te schaffen bussen CNG-brandstof verbruiken en milieuvriendelijk zijn. Hoofd van de transportafdeling Ersan Topçuoğlu namens de Mersin Metropolitan Municipality en Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret A.Ş. Sales Manager Adem Ali Metin maakte de laatste handtekeningen en wenste veel succes voor de mensen van Mersin. In totaal zullen de komende maanden 12 bussen, waaronder 63 bussen met een lengte van 18 meter en 10 bussen met een lengte van 73 meter, in dienst worden genomen voor de inwoners van Mersin. De nieuwe bussen zullen de eerste zijn in Mersin en de Çukurova-regio die op aardgas rijden.

"Veel geluk voor de mensen van Mersin, onze milieuvriendelijke bussen

Hoofd van de transportafdeling, Ersan Topçuoğlu, verklaarde dat veel sectoren, waaronder de transportsector, moeilijke dagen hebben gehad als gevolg van de uitbraak van het coronavirus. Benadrukkend dat de eisen op het gebied van transport in Mersin elke dag toenemen, zei Topçuoğlu:

“We wisten hoe belangrijk het is dat onze gebruikers op een snelle, voordelige en comfortabele manier profiteren van openbaarvervoersystemen, en onze inspanningen in deze richting zijn toegenomen sinds we kwamen. Daarom hebben we onze voorbereidingen voor de aanschaf van milieuvriendelijke bussen afgerond om het openbaar vervoer te verbeteren om direct aan de behoeften van onze mensen te voldoen, en zijn we gestart met onze aanbesteding. Als gevolg hiervan hebben we onze 73 milieuvriendelijke CNG-bussen vanaf vandaag naar onze mensen in Mersin gebracht. Ik wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit proces, vooral onze Metropolitan Mayor Vahap Seçer. Ik hoop dat onze milieuvriendelijke bussen de mensen van Mersin ten goede zullen komen. "

"We leveren onze voertuigen vóór 7 maanden af"

Karsan Automotive Industry and Trade Inc. Verkoopdirecteur Adem Ali in Turkije benadrukte dat de tekst die Karsan 54 jaar in de productie van de automobielsector diende, volledig nationaal kapitaal was. Metin verklaarde dat het bedrijf voertuigen produceert met een verschillend brandstofverbruik, waaronder diesel, aardgas en elektrisch, en merkte op dat ze de meest geschikte bieding hadden ingediend voor de aanbesteding van de Mersin Metropolitan Municipality. Metin zei: “We zullen proberen de bussen zo snel mogelijk naar onze gemeente te brengen. We zullen er hard aan werken om eerder te leveren. We kunnen niets duidelijk zeggen over wat de pandemie de komende dagen zal brengen. Maar als we onder de huidige omstandigheden gaan, leveren we onze voertuigen binnen 7 maanden af. "We zullen voorrang geven aan de 12 meter in het aantal leveringen", zei hij.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties