591 ton gesmokkelde brandstofoperaties van douanehandhavingsteams

591 ton gesmokkelde brandstofoperaties van douanehandhavingsteams
591 ton gesmokkelde brandstofoperaties van douanehandhavingsteams

Ministerie van Handel Douanehandhaving Afdeling van het directoraat-generaal van het speciale team van Petroleum voerde studies uit in het kader van de strijd tegen brandstofsmokkel, die van Iran naar Turkije moesten worden overgebracht en werden beschouwd als risicovolle producten die als asfaltgrondstoffen werden aangemerkt.


Toen de producten die in totaal door 26 tankers werden vervoerd, naar de Gürbulak Customs Gate werden gebracht, werden monsters genomen en voor analyse naar het laboratorium gestuurd. De douaneprocedures van de tankers werden afgewacht tot de monsterresultaten waren verkregen. Volgens de monsterresultaten verkregen van het laboratorium, werd begrepen dat het product in de tankers geen asfaltgrondstof was zoals aangegeven, maar een aardolieproduct van het type stookolie.

Bovenop die valse verklaring die naar Turkije moet worden gebracht, en bijna 1 miljoen Turkse lira ter waarde ervan kan worden gebruikt als brandstof via een reeks transacties, 591 ton stookolie en 26 tankers in beslag genomen die worden gebruikt voor het transport van deze producten.

Terwijl het onderzoek naar de zaak werd voortgezet, werden de verantwoordelijken vastgehouden.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties