4 stoomgeneratoren van de kerncentrale Akkuyu in de energiecentrale!

De 4 stoomgeneratoren van de Akkuyu-kerncentrale staan ​​in de energiecentrale!
De 4 stoomgeneratoren van de Akkuyu-kerncentrale staan ​​in de energiecentrale!

De eerste kerncentrale van Turkije in de kerncentrale van Akkuyu (NPP), de evacuatie van de eerste krachtbron van de stoomgenerator en de afhandeling van Motion Transport Heavy Transport werd in totaal 5 dagen voltooid.


Vier stoomgeneratoren van elk 360 ton hebben meer dan 3 kilometer afgelegd om de locatie te bereiken. Stoomgeneratoren worden beschouwd als het belangrijkste onderdeel van het eerste circuit van de reactor.

Generatoren uit Rusland werden met behulp van een rupskraan met een capaciteit van 800 ton van het schip geëvacueerd en met speciale hydraulische apparatuur naar het opgegeven voorraadgebied getransporteerd totdat de bouw van het Reactorgebouw was voltooid.

Tijdens het transport is gebruik gemaakt van hydraulische trailers bestaande uit 18 assen en 144 wielen en 600 takelwagens met 2 pk.

In 2010 werd met Rusland een intergouvernementele overeenkomst ondertekend voor de bouw van de kerncentrale van Akkuyu. De eerste eenheid van de centrale, die zal bestaan ​​uit vier reactoren met een totaal geïnstalleerd vermogen van 4 800 megawatt, moet in 2023 in gebruik worden genomen.

JavaScript is vereist voor deze diashow.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties