Turkije Ataturk-hologrammen volgens de uitvinding met de eerste op 29 oktober!

Turkije Ataturk-hologrammen volgens de uitvinding met de eerste op 29 oktober!
Turkije Ataturk-hologrammen volgens de uitvinding met de eerste op 29 oktober!

IMM zal nog een eerste ondertekenen. Ataturk, de eerste hologrammen van Turkije, op 29 oktober, voornamelijk in Istanbul, zal het hele land samenbrengen. Tijdens het evenement, dat zal worden gehouden met het thema "De Republiek is Atatürk", in het Haliç Congress Centre, zal Nutuk worden voorgelezen uit de stem van Mustafa Kemal. Vieringen worden live uitgezonden vanaf 5 verschillende locaties met 12 camera's en 3 drones. De uitzending wordt met de hele wereld gedeeld vanaf de officiële sociale media-accounts van burgemeester İmamoğlu, İBB en İBB TV.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) zal een nieuwe primeur ondertekenen nadat burgemeester Ekrem İmamoğlu aantreedt. 29 oktober Republic Day 's avonds voor een ontmoeting met Gazi Mustafa Kemal Ataturk, het hologram van Turkije. In de 97e verjaardag van de oprichting van de Republiek, zal het Atatürks intellectuele erfgoed beschermen en tegelijkertijd een aanzienlijke rijkdom toevoegen aan de visuele dimensie van de vieringen.

Het thema van het programma, dat zal plaatsvinden in het Haliç Congress Centre met het Mustafa Kemal-hologram, is "Republic Atatürk". Het Atatürk-hologram, dat voor de inwoners van Istanbul op het voorbereide platform zal verschijnen, zal delen voorlezen uit zijn werk genaamd Nutuk, waarin hij de gebeurtenissen van de Onafhankelijkheidsoorlog en de eerste 10 jaar van de Republiek analyseerde. Het programma duurt drie minuten, dit gedeelte zal alleen worden toegevoegd aan een viering van intellectuele diepgang, maar zal ook zeldzame momenten van zijn vrouw door heel Turkije meemaken, voornamelijk in Istanbul. Gazi zal Mustafa Kemal Atatürk opnieuw met respect herinneren.

LIVE MET 5 CAMERA'S EN 12 DRONES OP 3 PUNTEN

IMM viert dit jaar ook 29 oktober, de overwinning van de Republiek waardig. In het eerste jaar dat IMM-president Ekrem İmamoğlu aantrad, worden de vieringen die 2 dagen duurden dit keer verlengd tot 4 dagen. De evenementen zijn doorgaans online en worden uitgevoerd in het kader van pandemische maatregelen. Terwijl een symfonieorkest op één podium zal plaatsvinden, zullen er lichtshows en mapping-demonstraties plaatsvinden op 4 verschillende locaties. 123 camera's en 3 drones zullen werken voor live-uitzendingen op vijf locaties. Zo blijven beide sociale waarden in leven en ontstaat er een omgeving waarin burgers zonder discriminatie verenigd en verenigd zijn rond nationale belangen.

HET PROGRAMMA KAN WORDEN GEVOLGD OP OFFICIËLE REKENINGEN VAN IMM

De viering van de Republic Day begint om 19.24 uur in het Haliç Congress Centre. Het programma kan online worden bekeken vanaf de officiële accounts van IMM President, IMM en IMM TV op sociale media. Het programma omvat lichtshows en kaartdemonstraties bij respectievelijk het Golden Horn Water Curtain, IMM Saraçhane Building, Bozdoğan Arch en Maiden's Tower.

GOUDEN WATERGORDIJN ZAL KLEUR TOEVOEGEN AAN VIERINGEN

In kaart brengen van vertoningen onder de titels "Republic is Courage" bij Haliç Water Curtain, "Republic is Struggle" in IMM Saraçhane Building, "Republic is Freedom" in Bozdoğan Arch en "Republic is Coming" bij Maiden's Tower, Yetkin Sewers zal worden geluisterd naar de stem van.

ORKEST VOOR 60 PERSONEN IN DE SLUITING

De licht- en mappingvertoningen van het programma, dat wordt afgesloten met de 60th Anniversary March van een orkest van 10 personen, wordt herhaald tussen 20.30 - 21.30 - 22.30 en 23.30 uur bij het Golden Horn Water Curtain, IMM Saraçhane Building, Bozdoğan Arch en Maiden's Tower.

EVENEMENTEN ZULLEN 4 DAGEN duren

Gedurende 4 dagen gaat het enthousiasme van de Republiek door met kleurrijke optredens, Kuzguncuk Park, Salacak, Ortaköy en Kabataş De lucht van Istanbul zal getuige zijn van kleurrijke scènes, waarbij de stranden worden uitgerust met lichtshows.

HET LEVEN VAN ATATÜRK WORDT UITGEDRUKT MET HET THEATER

Bovendien werd op 22 oktober een privétheatertour gestart om het verhaal van Atatürk en de weg naar de Republiek met respect te herdenken. De muzikale documentaire "Kemâl" van Pınar Ayhan, die het levensverhaal van Mustafa Kemal Atatürk vertelt, wordt op 30 oktober vertoond. In dit proces ontmoet het werk het publiek in respectievelijk Beylikdüzü, Ümraniye, Bakırköy, Sultanbeyli, Sarıyer, Küçükçekmece, Harbiye en Maltepe. Alle vertoningen van "Kemâl" worden gratis uitgevoerd op de podia van de gemeenten Istanbul Metropolitan, Beylikdüzü en Küçükçekmece in overeenstemming met pandemische omstandigheden.

29 OKTOBER ANTHEM IS RE-VOICE

29 oktober maart, uitgevoerd door het Beylikdüzü Youth Symphony Orchestra, vorig jaar onder leiding van IMM-president İmamoğlu, zal dit jaar met nieuwe namen worden uitgevoerd. Het werk, geschreven en gecomponeerd door Ali Altay, zal tijdens de Dag van de Republiek worden gedeeld op de officiële sociale media-accounts van İmamoğlu en İBB.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties