28 gigantische antennes verwijderd in Çamlıca-toren

28 gigantische antennes verwijderd in Çamlıca-toren
28 gigantische antennes verwijderd in Çamlıca-toren

Minister Karaismailoğlu, die opmerkingen maakte over de Çamlıca-heuvel, ontving informatie van de autoriteiten. Karaismailoğlu verklaarde dat 28 gigantische antennes op de Çamlıca-heuvel waren verwijderd en benadrukte dat de werken in Çamlıca TV en Radio Tower op het punt staan ​​te worden voltooid en dat er alleen mooie werken over zijn.


Minister Karaismailoğlu zei in zijn verklaringen aan journalisten dat Çamlıca Hill eerder vol was met metalen palen: “We zijn hier ongeveer 15 dagen geleden begonnen met een activiteit met betrekking tot het ontmantelen van de antennes. Er wordt aangenomen dat we deze plek hebben schoongemaakt. De toren van TRT bleef de laatste en de sloopwerkzaamheden begonnen. Er waren hier 28 enorme antennes. Deze zijn allemaal verwijderd. De toren van TRT bleef staan ​​en zal binnenkort worden verwijderd. Na snel te zijn verplaatst en het daar vandaan te hebben verwijderd, heeft Çamlıca Hill zijn ware identiteit bereikt. We hebben ook de Çamlıca tv- en radiotoren voltooid. Voor de eerste keer ter wereld hebben we een toren vervaardigd met 100 radio's die tegelijkertijd uitzenden en die we hebben aangeboden aan de inwoners van Istanbul.

Terwijl de werken in Çamlıca TV en Radio Tower bijna voltooid zijn, bleven alleen mooie werken over. Radio's verhuisden en begonnen met hun activiteiten. Samen met onze president zullen we het openen en in dienst stellen van de Istanbulieten. ''

Karaismailoğlu verklaarde dat ze eraan werken om dezelfde dienst naar elk punt van het land te brengen, en verklaarde dat ze alles doen wat er in Istanbul in Hakkari wordt gedaan en dat ze hun werk op dezelfde manier en met dezelfde snelheid zullen voortzetten.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen