İpekyolu Development Agency zal 6 personeelsleden rekruteren

İpekyolu Development Agency zal 6 personeelsleden rekruteren
İpekyolu Development Agency zal 6 personeelsleden rekruteren

De İpekyolu Development Agency (İKA) die actief is in de TRC1 NUTS 2-regio (Gaziantep, Adıyaman, Kilis) wordt geïnformeerd door "Artikel 4 van het presidentieel besluit nr. 200 over de organisatie van de aangesloten, verbonden en gerelateerde instellingen en andere instellingen en organisaties" en In het kader van de bepalingen van “Personeelsreglement ontwikkelingsbureaus”; Geleid door de wens om de ontwikkeling van TRC1 Level 2 Region (Gaziantep, Adıyaman, Kilis) te dienen, dynamisch, analytisch, in staat tot teamwork, zelfverzekerd, open voor communicatie, innovatief, productief, oplossingsgericht, aanpasbaar aan veranderende werkomstandigheden en zonder reisbelemmeringen ) interne auditor, 1 (vier) experts en 4 (één) ondersteunend personeel worden aangetrokken.


Het centrum van İpekyolu Development Agency is in Gaziantep, en het werkterrein is de provincies Gaziantep, Adıyaman en Kilis. Degenen die slagen voor het examen worden geacht bij voorbaat te hebben geaccepteerd om in alle drie de provincies te gaan werken. (Interne auditor zal werken in de provincie Gaziantep.)

Voor details van advertentie KLIK HIERbabbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen