YHT Line verandert Osmaneli in een investeringscentrum

YHT Line verandert Osmaneli in een investeringscentrum
YHT Line verandert Osmaneli in een investeringscentrum

Osmaneli-burgemeester Münür Şahin zei dat 3 bedrijven deze week een industrieel perceel van 2 vierkante meter kochten en zei: “YHT-lijn, die zich in de toekomst zal uitstrekken tot Bandırma na Osmaneli-Yenişehir-Bursa-Gemlik en Izmir, is een belangrijk investeringscentrum dat de voorkeur geniet van investeerders. "hij zei.


Er is een grote vraag van industriëlen naar het district Osmaneli, waar deze week drie bedrijven deelnamen aan de 2.500.000 m2 industriële percelen. Tegenwoordig heeft Işıklar Testere San.Tic.Ltd.Şti een industrieel perceel van 6.037 m2 van Selimiye Industrial Parcels. Hij diende een aanvraag in bij de gemeente Osmaneli en ontving de bestemmingsstatus.

Het was verheugend dat het bedrijf dat in Istanbul Cekmeköy actief is, de voorkeur gaf aan het Osmaneli-district als investering. Işıklar Testere, eigendom van de broers Aydın Işık, Furkan Işık en Hüseyin Işık, zal een gesloten gebied van 5.000 vierkante meter bouwen. Het nieuwe bedrijf, dat ook vrouwelijke werknemers in dienst zal nemen, zal kwaliteitsproducten en producten produceren zoals messen, zagen en snijgereedschappen voor staal.

Işıklar Testere Sanayi is een van de oudste bedrijven die zijn land bedient bij de productie van handgereedschap voor de bouw. Om de klanttevredenheid en continuïteit te garanderen, heeft het bedrijf sinds 1967 altijd open gehouden en allerlei innovaties ontwikkeld, onverminderd het recht om het productgamma en de apparatuur binnen zijn werkterrein te wijzigen.

Leiderschap behouden in het onderzoek en de ontwikkeling van de sector op het gebied van productie en marketing is het belangrijkste principe van het bedrijf. Işıklar Testere Sanayi heeft haar klanten benaderd met begrip van kwaliteit van het product om hun vertrouwen in haar merk jarenlang te behouden.

De stalen grondstoffen van de producten worden volgens hoge normen geproduceerd in de vooraanstaande fabrieken van Europa, vooral in Duitsland, en verwerkt in automatische machines in de fabriek in Istanbul Çekmeköy en gepresenteerd aan uw klanten. Işıklar Testere Sanayi zegt kwaliteit in elke fase van de productie en is goed voor Osmaneli.

Osmaneli zal een grote bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het bedrijf in termen van logistiek en vooral de verkoop dankzij de directe toegang tot de YHT-lijn naar de Gemlik-haven ”. President Münür Şahin zei: “De afgelopen weken is de vraag naar onze industriële pakketten toegenomen. "De YHT-lijn, die zich uitstrekt tot Osmaneli-Yenişehir-Bursa-Gemlik en later tot Bandırma en in de toekomst tot Izmir, heeft van Osmaneli een belangrijk investeringscentrum gemaakt dat de voorkeur van investeerders zal genieten."babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen