Nieuwe vrouwelijke treinbestuurders ontvangen hun badges van İmamoğlu

Nieuwe vrouwelijke treinbestuurders ontvangen hun badges van İmamoğlu
Nieuwe vrouwelijke treinbestuurders ontvangen hun badges van İmamoğlu

25 vrouwelijke treinbestuurders die met succes het 88th Term Train Drivers Training Program, georganiseerd door Metro Istanbul, hebben afgerond, ontvangen hun badges van IMM-president Ekrem İmamoğlu. In 2020 zal het aantal vrouwelijke chauffeurs in Metro Istanbul, waar 92 procent van hun rekrutering uit vrouwen bestaat, toenemen tot 99.


De grootste exploitant van stedelijke spoorwegsystemen van Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), georganiseerd door de Istanbul Metro Train Driving Training Period van medewerkers 25, is voltooid. 88 vrouwelijke treinbestuurders die de trainingen die in februari zijn gestart met succes hebben afgerond, ontvangen hun badges tijdens een ceremonie op donderdag 10 september om 11 uur op het hoofdkantoor van Metro Istanbul.

Ze hebben een rigoureus opleidings- en evaluatieproces doorlopen

Kandidaten die de 25th Term Train Driver Trainings volgden, kregen gemiddeld 368 uur training. In plaats van het onderwijs te onderbreken in het kader van Covid-19-maatregelen, gingen sommige trainingen online verder. Elke kandidaat legde 17 kilometer af, waarbij ze de trein gemiddeld 45 uur en 216,2 minuten gebruikten. Op 1 januari 2020 werkten 11 treinbestuurders, van wie 684 vrouwen, in Metro Istanbul. Met onze 88 nieuwe chauffeurs die hun opleiding succesvol hebben afgerond, zal het totaal aantal machinisten toenemen tot 772 en zal het aantal vrouwelijke machinisten toenemen.

101 van de 93 nieuwe personeelsleden zijn vrouwen.

In overeenstemming met het doel om de werkgelegenheid voor vrouwen te vergroten, creëerde Metro Istanbul in 2020 werkgelegenheid voor 93 mensen, waarvan 101 vrouwen. Er zijn ongeveer 2019 aanvragen ingediend voor de aankondiging van de machinist van het bedrijf die in september 7.500 is gepubliceerd. 88 vrouwen die op de advertentie hebben gesolliciteerd; Hij slaagde voor de zware kwalificaties zoals gezondheidsbeoordeling, examen, interview en training en had recht op zijn badges.

"Laat het aantal vrouwen overal toenemen, maak het leven gelijk!"

President Ekrem İmamoğlu van de Metropolitan Municipality van Istanbul (IMM) onderstreepte dat slechts 2019 van de 66 treinbestuurders die een badge ontvingen, vrouwen waren tijdens de ceremonie in augustus 4, en ik zei die dag: "Laat het aantal vrouwen overal toenemen, maak het leven gelijk" die dag. Ik ben heel blij, want dit jaar geven we 88 vrouwelijke treinbestuurders hun badge. Ik ben er trots op vooruitgang te boeken met grote stappen om ons doel te bereiken.

Sinds het begin van het epidemische coronavirusproces, ging de ononderbroken transportdienst van IMM die onderstreept door naar İmamoğlu: "Turkije, net als alle landen in de wereld, maken ook een zeer moeilijk proces door. In dit proces is de rol van helden in transportdiensten en professionals in de gezondheidszorg groot. Ze doen het heel moeilijk door heel onbaatzuchtig te werken. God zegene hen en hun gezinnen ”, zei hij.

"Duizenden mensen zijn aan ons toevertrouwd"

Merk op dat meer dan 2 miljoen mensen uit Istanbul elke dag de metro gebruiken, zei de General Manager Özgür Soy van Metro Istanbul AŞ dat ze ongeveer 158-844 passagiers tegelijk vervoeren met 1000 voertuigen op 1500 stations. Soy zei dat treinbestuurders een evaluatie- en trainingsproces hebben doorlopen waarin zeer uitdagende en persoonlijke talenten naar voren kwamen: “Dit programma is een van de belangrijke initiatieven van IMM. We willen dat vrouwen meer betrokken worden bij het zakenleven. We streven ernaar vrouwen naar veel betere posities te brengen, vooral in IMM. "Treinbestuurder is een buitengewoon belangrijk beroep, gezien de verantwoordelijkheid die het met zich meebrengt."

"We blijven een ononderbroken service bieden"

Soy onderstreepte dat Metro Istanbul ononderbroken service blijft bieden tijdens de pandemie en zei: “Ondanks de negativiteiten van het epidemische proces blijven we onze servicecapaciteit vergroten en werkgelegenheid creëren door nieuwe lijnen te openen. Dit alles als resultaat van de toegewijde inspanningen van onze Capital 500- en Fortune 500-lijst met plaatsen waar we de meest prestigieuze bedrijven van Turkije innemen, "zei hij.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen