165 kilometer buurtweg van Konya Metropolitan naar Ereğli

165 kilometer buurtweg van Konya Metropolitan naar Ereğli
165 kilometer buurtweg van Konya Metropolitan naar Ereğli

Na de nieuwe grootstedelijke wet bracht de grootstedelijke gemeente Konya 165 kilometer buurtweg naar het district Ereğli.


Burgemeester Uğur İbrahim Altay van de Konya Metropolitan Municipality verklaarde dat ze blijven werken om alle buurtwegen te voltooien onder de verantwoordelijkheid van de Metropolitan, en dat de kwaliteit van de infrastructuur en materialen is verbeterd door de wegen in de buurt te verbreden, waardoor de wegennormen toenemen.

Burgemeester Altay verklaarde dat ze zich inspannen om de kwaliteit van de buurtwegen in Ereğli te verbeteren, zei burgemeester Altay: “We hebben een wegwerkzaamheden in de buurt van 2020 kilometer uitgevoerd, wat in ons investeringsplan voor 29 staat. We voltooiden de werkzaamheden aan de 6,5 kilometer lange Kutören-weg, de 8,5 kilometer lange Ereğli-Aşıklar-Tatlıkuyu-weg, de 5 kilometer lange Alhan-Yalbur-Taşağıl-buurtwegen en de 6,5 kilometer lange Gaybi-Büyükdede en 2,6 kilometer lange Yukarıgöndelen-Acıkuyu-buurtwegen. Veel succes voor onze wijk en regio. " zei.

Burgemeester Altay merkte ook op dat de lengte van de buurtweg die naar Ereğli werd gebracht na de implementatie van de nieuwe grootstedelijke wet 165 kilometer bedroeg, eraan toevoegend dat Ereğli een van de districten is met het grootste aandeel in de prestigieuze investeringen in straten en buurtwegen.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen