Onderwijsondersteuning Platform Afstandsonderwijs van het CBG

Onderwijsondersteuning Platform Afstandsonderwijs van het CBG
Onderwijsondersteuning Platform Afstandsonderwijs van het CBG

Het eerste delen van educatieve inhoud van de Distance Education Gate, die door het Ministerie van Nationaal Onderwijs in dienst werd gesteld van alle openbare instellingen en organisaties met de slogan "Onderwijs is overal", werd gemaakt door het Ministerie van Nationaal Onderwijs.


In een schriftelijke verklaring van het Human Resources Office van het voorzitterschap werd gesteld dat de Distance Education Gate blijft groeien met de samenwerking met instellingen die al een onderwijsplatform hebben. In deze verklaring werd gesteld dat de eerste onderwijsinhoud op het platform werd gedeeld door het ministerie van Nationaal Onderwijs, en er werd benadrukt dat de trainingen met de titel "School Based Disaster Management" en "Museum Education", opgesteld door de Algemene Directie van Lerarenopleiding en Ontwikkeling, werden opengesteld voor het gebruik van 129 openbare instellingen en organisaties gedefinieerd bij de Gate of Distance Education.

Er wordt vermeld dat de trainingen belangrijke informatie bevatten die werknemers uit alle lagen van de bevolking zal aanspreken en herinneringen voor de experts van de onderwerpen, en dat de training "School-Based Disaster Management" bestaat uit 64 units, 2 uur en 25 minuten, en de "Museum Training" bestaat uit 25 units en 1 uur en 12 minuten duurt. gemeld. In de training werd vermeld dat rampen- en noodconcepten en -typen, die belangrijk zijn voor alle openbare medewerkers om te kennen, zowel in hun bedrijf als in het dagelijks leven, en hun typen werden uitgelegd, en er werd benadrukt dat de training bedoeld was om conclusies te trekken over de natuurrampenrisico's in de regio waar ze wonen en om bewust te worden van het belang van voorbereiding op rampen. In de verklaring werd opgemerkt dat informatie over wat er vóór, tijdens en na de ramp moet worden gedaan, werd gepresenteerd met voorbeeldvideo-demonstraties in de training, evenals hoe eerste hulp kan worden verleend bij verschillende kwesties, niet alleen na de ramp, maar ook bij de ongevallen die zich kunnen voordoen in het werk en het dagelijks leven van de werknemers.

Minister van Nationale Opvoeding Ziya Selçuk verklaarde dat nationale en internationale geaccrediteerde certificaatprogramma's die zijn opgesteld door de Algemene Directie van Lerarenopleiding en Ontwikkeling, met name software en coderingcertificaattrainingen op het gebied van wetenschap, cultuur, individuele ontwikkeling en informatica, zullen worden opengesteld voor de voorkeur van al het openbare personeel.

"Museumeducatie"

In "Museumeducatie", een ander onderwijs dat wordt gedeeld op de Distance Education Gate, wordt gesteld dat het gericht is op het verwerven van praktische vaardigheden voor museumeducatieprocessen door in wezen te verwijzen naar de concepten van museum en cultureel erfgoed, en in deze context zijn musea, die educatieve instrumenten zijn voor alle leeftijdsgroepen, bijdragen aan leren, met korte details over het belang en de functie van museumeducatie, werd geciteerd als Turkije en presenteerde voorbeelden uit de wereld van musea. In een verklaring wordt de museumeducatie "bakermat van de beschaving" van het belang van het culturele erfgoed van Turkije bewaard, aangezien het de bedoeling is dat een museum wordt geregistreerd en gepresenteerd door openbare medewerkers.

Bij de Distance Education Gate wordt, naast het ministerie van Nationaal Onderwijs, de samenwerking met andere ministeries en instellingen die op afstand onderwijsactiviteiten uitvoeren, in de verklaring voortgezet met het delen van trainingen die zijn voorbereid door het Human Resources Office van het voorzitterschap, evenals de trainingen die zijn voorbereid door andere openbare instellingen op het platform, Er werd gezegd dat het de bedoeling is dat het wordt gedownload en geopend voor toegang door alle instellingen vanaf hetzelfde platform. In de verklaring werd benadrukt dat het bedoeld was om aanzienlijke besparingen op de onderwijskosten te realiseren, wat een belangrijke uitgavenpost is voor openbare instellingen, en om de efficiëntie van openbaar personeel te vergroten.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen