Een parkeerplaats voor 824 voertuigen naar Üçkuyular Transfer Center

Een parkeerplaats voor 824 voertuigen naar Üçkuyular Transfer Center
Een parkeerplaats voor 824 voertuigen naar Üçkuyular Transfer Center

İzmir Metropolitan Municipality realiseert het transfercentrum en het parkeerterreinproject dat Üçkuyular een frisse wind zal geven. Voortaan kunnen inwoners van Izmir die hun voertuig op de parkeerplaats achterlaten, gemakkelijk gaan waar ze willen met de metro, tram, bus of veerboot. Terwijl het Üçkuyular Transfer Center in gebruik werd genomen, begon het aftellen voor de opening van de parking voor 824 voertuigen.


De stad Izmir, die zijn opgravingen voor de bouw van de metrolijn F.Altay-Narlıdere zonder vertraging voortzet, beantwoordde aan een andere belangrijke behoefte van de regio met het Üçkuyular Transfer Centre en Car Park-project. De regio Üçkuyular, die zich op het kruispunt van metro, tram, bus en veerboot bevindt, heeft zowel het transfercentrum als de parkeerplaats gewonnen met de investering van de Metropolitan Municipality van Izmir. Het transfercentrum onder de wegverhoging is drie maanden geleden in gebruik genomen. De parking voor 824 wagens zal binnenkort operationeel zijn.

Geschikt voor ouderen, zwangere vrouwen en gehandicapten

Het Üçkuyular Transfer Center and Car Park-project heeft een constructieoppervlak van ongeveer 52 duizend vierkante meter. Het Üçkuyular Transfer Center was gepland met het oog op de toegang van ouderen, zwangere en gehandicapte mensen. Toegang tot de perrons was voorzien van liften en invalidenhellingen aan beide zijden van het gebouw. Er zijn 23 bushaltes in het transfercentrum, administratieve kantoren, wachtruimtes voor passagiers, toiletten en kantines die door ESHOT op de perronvloer worden gebruikt.

Het gedeelte met 824 voertuigen van de ondergrondse parkeergarage met 40 voertuigen, die uit drie verdiepingen bestaat, was gereserveerd voor voertuigen met een handicap. Op de parkeerverdiepingen zijn toiletten, gebedsruimtes en kantoren. Om verkeersdrukte te vermijden, werd een tunnel gebouwd in de Deniz Feneristraat, gelegen aan de toegangsroute van de parkeerplaats, met dubbele aankomst en vertrek. Het dak van het terminalgebouw is ontworpen volgens het groendaksysteem. Het gebied van 6 vierkante meter werd aangeplant.

Parkeer, ga verder

Burgers die hun privévoertuig op de parkeerplaats achterlaten, kunnen gemakkelijk overal naartoe met de metro, tram, bus of veerboot. Met het Üçkuyular Transfer Center and Car Park-project zal de integratie van de districtminibussen met andere transportmodi worden verzekerd. De Metropolitan Municipality implementeerde het transfercentrum- en parkeerterreinproject met het Build-Operate-Transfer-model met een vruchtgebruik van tien jaar.

JavaScript is vereist voor deze diashow.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen