In Libië, Turkije en nieuwe technologieën om bedrijfsvereniging te maken

In Libië, Turkije en nieuwe technologieën om bedrijfsvereniging te maken
In Libië, Turkije en nieuwe technologieën om bedrijfsvereniging te maken

Turkije en Libië zullen samenwerken aan nieuwe technologie. Er is een goodwillovereenkomst ondertekend tussen het ministerie van Industrie en Technologie en de Libische Centrale Bank om investeringen, ondernemerschap en technologische samenwerking te vergroten. Met de overeenkomst zal het concrete projecten ontwikkelen op gebieden als economie, technologie en ondernemerschap.


Minister van Industrie en Technologie Mustafa Varank verklaarde dat de twee landen te maken hebben met vele bedreigingen op economisch, politiek en militair gebied, en zei: "We vechten samen met Libië tegen deze bedreigingen, waarvan sommige veel voorkomen." zei.

Minister Varank had een ontmoeting met de gouverneur van de Libische centrale bank, Saddek Elkaber en zijn delegatie in Istanbul.

GEWORTELDE BANDEN

In reactie op verslaggevers voorafgaand aan besprekingen Varank, Turkije en dat een band van broederschap geworteld in de geschiedenis van Libië, de recente herverdieping van de banden tussen de twee landen, zei hij.

OPRECHTE RELATIE

Varank verklaarde dat er een veel intiemere relatie bestaat tussen de twee landen, in strijd met de benadering van wederzijds voordeel die de internationale betrekkingen domineert, en vervolgde:

VECHT SAMEN

Onze landen worden geconfronteerd met tal van bedreigingen op economisch, politiek en militair gebied. We vechten met Libië tegen deze gemeenschappelijke bedreigingen. Het is mogelijk om onze strijd op een stevigere basis te zetten en onze samenwerking op elk gebied naar de bovenste treden te brengen. Weet je, we hebben dit al een tijdje ontwikkeld op politiek en militair gebied.

SAMENWERKINGSPROTOCOL

Nu hebben we een doel om verder te gaan met concrete projecten op het gebied van economie, technologie, ondernemerschap en andere geesteswetenschappen. Precies voor dit doel zullen we vandaag een samenwerkingsprotocol ondertekenen met de Libische Centrale Bank. We ondernemen gezamenlijke projecten op het gebied van investeringen, ondernemerschap en technologieontwikkeling.

WAT TE DOEN

We zullen bijdragen aan de ontwikkeling van het ecosysteem van ondernemerschap in Libië, we zullen de technologische capaciteit en diepgang van financiële diensten verbeteren, we zullen samenwerken aan de gebruiksgebieden van nieuwe technologieën in het financiële systeem, we zullen onderzoeks- en ontwikkelingsstudies uitvoeren naar de regulering van financiële technologieën, en we zullen technologieworkshops voor jongeren opzetten, rekening houdend met lokale behoeften.

NIEUWE STAPPEN

Op dit punt zullen de trainingsinhoud en -omvang van de Deneyap Technology Workshops, die we met succes in ons land organiseren, leidend zijn. De komende dagen zullen we stappen zetten in de richting van wederzijdse samenwerking, vooral op het gebied van het opzetten van durfkapitaalfondsen ter ondersteuning van technologiegerichte initiatieven of het investeren in fondsen in ons land.

NEEM HET

Varank, die wenst dat het samenwerkingsprotocol dat ze aan het einde van zijn toespraak zullen ondertekenen, gunstige resultaten zal opleveren voor beide partijen: "We zullen blijven samenwerken voor het welzijn, de vrede en de economische ontwikkeling van onze Libische broeders." zei.

BANKSYSTEEM

De Libische president van de Centrale Bank, Saddek Elkab, zei dat ze het Turkse banksysteem op de voet volgen, het niveau dat Turkije heeft bereikt in de banksector, hij zei dat de race op hetzelfde niveau ligt als het banksysteem in ontwikkelde landen.

CAPACITEIT VERHOGEN

Elkab dat is gebaseerd op een lange geschiedenis van betrekkingen tussen Turkije en Libië, "de Centrale Bank van Libië en ondersteuningsbehoeften en capaciteitsopbouw. De Libische Centrale Bank en het bestaande banksysteem in Libië hebben een capaciteitsverhoging nodig. We verwelkomen de oprichting van technologiecentra voor jongeren in Libië. Ik zou willen zeggen dat we ook opleidingscentra nodig hebben voor ons personeel op financieel gebied. " hij sprak.

GOODWILL-OVEREENKOMST

Naar aanleiding van de verklaringen ondertekenden minister Varank en de president van de Libische centrale bank Elkaber een goodwill-overeenkomst tussen het ministerie van Industrie en Technologie en de Libische Centrale Bank om investeringen, ondernemerschap en technologische samenwerking te vergroten.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen