Project van Toyota en Yandex om ongevallen te voorkomen gaat door

Project van Toyota en Yandex om ongevallen te voorkomen gaat door
Project van Toyota en Yandex om ongevallen te voorkomen gaat door

Toyota, evenals de rest van de wereld en in Turkije die beginnen met de samenwerking met Yandex Navigation bij het voorkomen van verkeersongevallen en het zoeken naar pandemieën gaat verder vanaf het punt waar het het project verliet om het ongeval te voorkomen.


In het kader van dit project, waarin chauffeurs ook partners zijn met Toyota's benadering van maatschappelijke verantwoordelijkheid, worden chauffeurs die zich strikt houden aan veilig rijden en verkeersregels aangemoedigd om de snelheidslimieten niet te overschrijden. Aan het einde van het project, dat op 15 oktober 2020 om 22 uur zal eindigen, wordt één gelukkige eigenaar van de nieuwe Toyota Corolla Hatchback met een gelijkspel.

"Menselijk leven om" sterk te geven aan hun voertuigen om verkeersongevallen tot dusver te voorkomen die zijn voorzien van de nieuwste technologie, Toyota is nog steeds bezig om een ​​bloedende wond te worden met als doel het aantal veroorzaakte verkeersongevallen in Turkije te minimaliseren. Gebaseerd op het feit dat 60 procent van deze ongevallen wordt veroorzaakt door "praten" met een mobiele telefoon tijdens het rijden; Het is bedoeld om de meest geavanceerde aandacht te vestigen op deze essentiële kwestie. Wanneer zich tijdens het rijden een gevaarlijke situatie voordoet, belt 20 procent van de chauffeur gewoon met een mobiele telefoon en 29 procent merkt de aanwezigheid van dit gevaar niet op in een mentaal vermoeiend gesprek. Dit maakt duidelijk hoe gevaarlijk het is om tijdens het rijden met een mobiele telefoon te praten.

In deze richting wordt bestuurders in het project dat is georganiseerd in samenwerking met Toyota en Yandex Navigation, gevraagd om niet over te schakelen naar een andere applicatie of de applicatie op de achtergrond te houden tijdens het rijden. Hoewel de chauffeurs erop gericht zijn veilige rijgewoonten aan te nemen door zich alleen te concentreren op de weg- en verkeersregels, wordt van hen verwacht dat ze tijdens het rijden voorzichtig zijn dat ze de snelheidslimieten niet overschrijden.

Terwijl Toyota zijn inspanningen voortzet om verkeersongevallen tot nul terug te brengen, werd het geavanceerde technologiesysteem Toyota Safety Sense dat voor dit doel is ontwikkeld, dat de ernst van ongevallen vermindert en standaard is in veel Toyota-modellen, voor het eerst geïntroduceerd in 2015, en dit systeem Het heeft geavanceerde functies die het tot nul zullen terugbrengen.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen