Thinktech werkt samen met İKA voor de ontwikkeling van de metaal- en machine-industrie in Gaziantep

Thinktech werkt samen met İKA voor de ontwikkeling van de metaal- en machine-industrie in Gaziantep
Thinktech werkt samen met İKA voor de ontwikkeling van de metaal- en machine-industrie in Gaziantep

Ons technologisch denkcentrum STM ThinkTech bereidt zich voor om een ​​routekaart te maken voor de ontwikkeling van de sector door bedrijven te ontmoeten die produceren in de metaal- en machine-industrie in Gaziantep in het kader van de samenwerkingsovereenkomst die is ondertekend met İpekyolu Development Agency (İKA).


Gaziantep-gouverneur Davut Gül, Gaziantep Metropolitan Municipality Burgemeester Fatma Şahin, vice-president van de defensie-industrie Harun Çelik, voorzitter van de Gaziantep Chamber of Industry Adnan Ünverdi İpekyolu Development Agency Secretaris-generaal Dr. Met de ondertekeningsceremonie die werd gehouden met de deelname van Burhan Akyılmaz en onze General Manager Özgür Güleryüz, zal ThinkTech zijn analyse- en besluitvormingsondersteunende systeemontwikkelingscompetentie met betrekking tot het binnenlandse en nationale industriële productie-ecosysteem naar Gaziantep dragen, dit keer na Konya.

Met de start van het project zal ThinkTech bedrijven ontmoeten die in de metaal- en machine-industrie in Gaziantep produceren en een routekaart opstellen voor de ontwikkeling van de sector in de provincie. Ons technologisch denkcentrum ThinkTech zal ook een strategiedocument voor de sector opstellen in het kader van het project dat het zal uitvoeren met methoden zoals kunstmatige intelligentie en economisch complexiteitsmodel.

Het project, dat 4,5 maand zal duren, zal bestaan ​​uit fasen voor gegevensverzameling, analyse en rapportage. In het kader van het project zal ThinkTech, in coördinatie met İpekyolu Development Agency en Gaziantep Chamber of Industry, veldwerk uitvoeren met 30 bedrijven die produceren in de metaal- en machinesector in de provincie. Binnen de scope van het project is het de bedoeling om bij te dragen aan de ontwikkeling van de sector en zijn ecosysteem, en een strategiedocument te creëren door mogelijke scenario's te analyseren die economisch beleefd kunnen worden, op basis van methodes als artificiële intelligentie en economisch complexiteitsmodel.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen