Versterking van bruggen en duikers in TCDD 1e regio zone aanbesteding resultaat

Versterking van bruggen en duikers in TCDD 1e regio zone aanbesteding resultaat


TR State Railways Administration TCDD 1st Region Procurement Stock Control Service Directorate (TCDD) 2020/252357 KİK genummerd Edirne 1.509.102,02 Railway Maintenance Directorate Area Bridge Duiker Maintenance Work / TCDD 15 Regional Directorate Bridge and 1 bedrijven dienden offertes in voor de versterking van duikers en aanvullende productie en ZİRVE ADA İNŞAAT TAAHHÜT SAN AŞ won de aanbesteding met een bod van 13 TL. 1.017.320,82 bedrijven die hebben deelgenomen aan de aanbesteding hebben een bod ingediend onder de grenswaarde.

De aanbesteding omvat de werkzaamheden ter versterking van de bruggen en duikers in de 1e regionale directie van TCDD en de bouw van aanvullende producties met 91 items in het biedingsschema voor de eenheidsprijs. De duur van het werk is 270 (tweehonderdzeventig) kalenderdagen vanaf de plaats van levering.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen