Sneller en gemakkelijker reserveren met de mobiele applicatie van SunExpress

Sneller en gemakkelijker reserveren met de mobiele applicatie van SunExpress
Sneller en gemakkelijker reserveren met de mobiele applicatie van SunExpress

Met zijn bijgewerkte, snelle en gebruiksvriendelijke mobiele applicatie stelt SunExpress zijn gasten in staat om gemakkelijker en zonder contact toegang te krijgen tot alles wat ze nodig hebben voor hun vluchten onder pandemische omstandigheden en om hun reizen te plannen op basis van hun voorkeuren.


SunExpress-gasten hebben toegang tot directe meldingen over hun vluchten via de mobiele applicatie SunExpress, beheren eenvoudig hun bestaande reserveringen, bekijken hun mobiele instapkaarten via hun applicaties en kunnen zonder contact aan boord gaan. Met een enkele klik hebben gasten toegang tot blockbuster-films, populaire tv-shows, muzieklijsten, alternatieven voor kranten en tijdschriften, vluchtinformatie en cruisekaarten door tijdens hun vlucht verbinding te maken met het SunExpress-entertainmentsysteem aan boord via de mobiele applicatie, die vele diensten biedt. Bovendien kunnen gasten die zich gemakkelijk kunnen abonneren op het loyaliteitsprogramma van SunExpress op de mobiele applicatie, die punten verdient op elke vlucht, hun accounts beheren door de punten die ze hebben verdiend op elk moment te bekijken.

SunExpress zet zijn innovatieve inspanningen voort om de reizen van zijn passagiers van begin tot eind aangenamer te maken en biedt zijn gasten de mogelijkheid om gemakkelijk toegang te krijgen tot de meest actuele informatie over hun vluchten, vooral in pandemische omstandigheden, en om reisplannen sneller en gemakkelijker te maken met zijn gebruiksvriendelijke mobiele applicatie.

Gasten die de mobiele applicatie SunExpress willen gebruiken, kunnen de nieuwste versie van de applicatie downloaden vanaf elk smartapparaat met een IOS- of Android-besturingssysteem.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen