Last Minute: Volgens de nieuwe circulaire zijn staande passagiers verboden in het lokale openbaar vervoer

Last Minute: Volgens de nieuwe circulaire zijn staande passagiers verboden in het lokale openbaar vervoer
Last Minute: Volgens de nieuwe circulaire zijn staande passagiers verboden in het lokale openbaar vervoer

81 provinciale gouverneurschappen Voorzorgsmaatregelen covid19 Volgens de aanvullende circulaire op Minibus / midibussen in termen van interieurvolume, zoals bussen zonder enige verdunning en lift in stoelcapaciteit. dat regels voor fysieke afstand niet kunnen worden toegepast Staande passagiers zijn niet toegestaan ​​in voertuigen van het openbaar stadsvervoer..

Aanvullende maatregelen voor metro, tram en metrobus


In voertuigen voor openbaar vervoer, zoals voertuigen op het spoor (metro, tram, enz.), Metrobussen en bussen met verdunde / verhoogde stoelcapaciteit; Het aantal / tarief van staande passagiers zal worden bepaald door de provinciale / districts openbare sanitaire voorzieningen op een manier die de fysieke afstandsregels niet schendt Spoorwegvoertuigen (metro, tram, etc.), metrobussen en bussen met verdunde / verhoogde zitcapaciteit. Het wordt zo opgehangen dat iedereen het kan zien en de plaatsen waar staande passagiers kunnen stoppen worden fysiek gemarkeerd en aangekondigd.

De aanvullende gepubliceerde circulaire is als volgt:

De aanbeveling van het Wetenschappelijk Comité van het Coronavirus van het Ministerie van Volksgezondheid, onze voorzitter, dhr. In overeenstemming met de instructies van Recep Tayyip Erdogan heeft ons ministerie 81 provinciegouverneurs bereikt Voorzorgsmaatregelen covid19 stuurde een aanvullende circulaire over dit onderwerp. In de circulaire werd gesteld dat in de gecontroleerde sociale levensperiode, naast de algemene principes van epidemiebestrijding, schoonmaak-, masker- en afstandsregels, naleving van de maatregelen die afzonderlijk voor elk werkterrein / business line worden bepaald en effectieve controlemechanismen van groot belang zijn.
In de circulaire legden circulaires die op verschillende data werden uitgegeven de verplichting op om maskers te dragen voor bepaalde kansarme groepen of in sommige openbare ruimtes, werden voorschriften opgesteld voor intercity- en stedelijk personenvervoer, en de bepaling van de voorwaarden en voorwaarden waaronder voertuigen voor stedelijk openbaar vervoer staande passagiers kunnen ontvangen, werd gegeven aan de provinciale en districtsreinigingsinstanties. werd eraan herinnerd. Er werd ook aan herinnerd dat er beperkingen werden opgelegd aan de muziekactiviteiten van restaurants, restaurants, cafés en soortgelijke instellingen.
In het huidige stadium neemt de verspreiding van de ziekte toe en loopt de volksgezondheid gevaar door onvoldoende naleving van de genomen maatregelen, met name de regel inzake fysieke afstand; Onze president Mr. Op de kabinetsvergadering onder voorzitterschap van Recep Tayyip Erdogan werden de volgende beslissingen genomen over 81 provincies:
In alle gebieden door het hele land (behalve woningen) (openbare ruimtes, lanen, straten, parken, tuinen, picknickplaatsen, stranden, voertuigen voor openbaar vervoer, werkplekken, fabrieken, enz.) De verplichting om een ​​masker te dragen werd geïntroduceerd.
  • Minibus / midibussen in termen van interieurvolume, zoals bussen zonder enige verdunning en lift in stoelcapaciteit. dat regels voor fysieke afstand niet kunnen worden toegepast Staande passagiers zijn niet toegestaan ​​in voertuigen van het openbaar stadsvervoer.. Afgezien hiervan, in voertuigen voor openbaar vervoer zoals voertuigen van het spoorwegsysteem (metro, tram, enz.), Metrobussen en bussen met verdunde / verhoogde stoelcapaciteit; Het aantal / tarief van staande passagiers wordt bepaald door de provinciale / districts openbare sanitaire voorzieningen op een manier die niet in strijd is met de fysieke afstandsregels Spoorvoertuigen (metro, tram, enz.), Metrobussen en bussen met verdunde / verhoogde zitcapaciteit. Het wordt zo opgehangen dat iedereen het kan zien en de plaatsen waar staande passagiers kunnen stoppen worden fysiek gemarkeerd en aangekondigd.
  • Restaurant, hotel, café etc. uur in alle eet- en drinkgelegenheden of uitgaansgelegenheden Muziekuitzending na 24.00 uur (inclusief alle soorten uitzendingen zoals live muziek, afspelen van opnames, enz.) in geen geval. zal niet worden toegestaan. Onder coördinatie van lokale gouverneurs zullen wetshandhavingseenheden en lokale overheden alle nodige maatregelen nemen in dit verband.
  • Burgers plaatsen waar het gezamenlijk is / kan worden gevonden (marktplaatsen, stranden, etc.) cafés, restaurants enzovoort. eten en drinken locaties; Inspecties met betrekking tot de naleving van de genomen maatregelen en de regels die zijn vastgesteld om de coronavirusepidemie te bestrijden, zoals gespecificeerd in de Outbreak Management and Work Guide van het ministerie van Volksgezondheid en de relevante circulaires van ons ministerie het verhogen van de efficiëntie op een continue manier De nodige maatregelen zullen worden genomen door de gouverneur en districtsbestuurders.
  • Gouverneurs / districtsgouverneurs zullen de nodige gevoeligheid aan de dag leggen voor de inning van administratieve boetes die worden opgelegd aan echte en rechtspersonen (bedrijven, enz.) Die zich niet houden aan de maatregelen die zijn genomen in het kader van de strijd tegen het coronavirus.
  • De nodige beslissingen van de gouverneur / districtsgouverneurs in het kader van de hierboven vermelde principes zullen met spoed worden genomen in overeenstemming met de artikelen 27 en 72 van de algemene gezondheidswet. In de praktijk zal er geen sprake zijn van verstoring en zullen er geen klachten ontstaan. In het kader van artikel 195 van het Turkse wetboek van strafrecht zullen de nodige gerechtelijke procedures worden ingeleid met betrekking tot het instellen van administratieve maatregelen in overeenstemming met de relevante artikelen van de wet inzake algemene hygiëne en het criminele gedrag van degenen die de genomen beslissingen niet naleven.


babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen