Het skicentrum van Keltepe biedt Four Seasons-service

Het skicentrum van Keltepe biedt Four Seasons-service
Het skicentrum van Keltepe biedt Four Seasons-service

De gouverneur van Karabük, Fuat Gürel, onderzocht de geplande investeringsactiviteiten om het skitoerisme te diversifiëren en om diensten te verlenen voor alle seizoenen van het Karabük Keltepe skicentrum, en maakte evaluaties met de begeleidende delegatie.


Gouverneur Fuat Gürel vergezeld van de voorzitter van de provinciale algemene vergadering Hasan Yıldırım, secretaris-generaal van de provinciale speciale administratie Mehmet Uzun, provinciaal directeur Jeugd en sport Coşkun Güven, manager bosbouw Aydın Kırımlı, vice-decaan Assoc. Dr. Met de deelname van Ufuk Coşgun, BAKKA Karabük-coördinator Sakin Eren en Special Provincial Administration Engineers, zal het alternatieve toerismepotentieel van de Keltepe-regio worden onthuld en zullen bungalowhuizen, sportfaciliteiten, kampeerterreinen en treking worden gebouwd om van het Keltepe-skicentrum een ​​nieuwe attractie te maken in natuurtoerisme en skitoerisme Ze wisselden ideeën uit door examens te doen in gebieden waar fietspaden en sociale voorzieningen komen.

Bovendien ontving gouverneur Gürel, die ook de asfaltwerken, de landschapsarchitectuur en de aanleg van parkeerplaatsen op weg naar het skicentrum inspecteerde door de speciale provinciale administratie, informatie over de werken van Mehmet Uzun, de secretaris-generaal van de speciale provinciale administratie.

Gouverneur Fuat Gürel, die de instructie gaf om de nodige projectstudies uit te voeren met betrekking tot de geplande investeringen na de onderzoeken, zei: “Wanneer deze geplande projecten worden gerealiseerd, zullen onze Keltepe-regio en ons skicentrum een ​​nieuw attractiecentrum worden in ski- en natuurtoerisme van ons land en onze regio. Ons grootste probleem hier was het gebrek aan accommodatie, ik hoop dat wanneer we dit gebrek wegwerken, ons Keltepe en Skicentrum vier seizoenen zullen dienen.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen