Skicentrum Keltepe is te huur

Skicentrum Keltepe is te huur
Skicentrum Keltepe is te huur

Het provinciaal directoraat Jeugd en Sport van Karabük verhuurt het skicentrum Keltepe in het dorp Karaağaç.


Keltepe Skicentrum Beneden en Boven Dagelijks cafetaria-keuken, verhuur van skimateriaal verhuur wordt gehouden op dinsdag 13 oktober 2020 om 14.00 uur bij het administratiegebouw van de provinciale jeugddiensten en sport.

© LAN
Karabük
VAN HET PROVINCIAAL DIRECTORAAT JEUGD EN SPORT

Voor de werking van het Keltepe Skicentrum Lagere en Hogere dagelijkse voorzieningen cafetaria-keuken, skiverhuur in het dorp Karaağaç van onze provincie, de open biedingsprocedure voor een jaar in overeenstemming met de clausule (c) van het 2886e artikel van de openbare aanbestedingswet (veiling ) en zal worden aangeboden om te worden verhuurd.

1- Keltepe Skicentrum Beneden en Boven Dagelijks cafetaria-keuken, verhuur van skimateriaal verhuur door de aanbestedingscommissie op dinsdag 13.10.2020 om 14.00 uur; Het zal plaatsvinden in het administratief gebouw van het provinciale directoraat voor jeugddiensten en sport in Yenişehir Mahallesi Nilüfer Sokak 3 / a Karabük.

2- Keltepe Skicentrum Beneden en Boven Dagelijkse cafetaria-keuken, verhuur van skimateriaal verhuur bedrijf voor de totale jaarlijkse geschatte huurprijs (5% verschillende aandelen, 18% BTW, zegelbelasting, contractzegelprijs en 6% eindgarantie) exclusief 90.000,00 TL ' is. (Negentig duizend Turkse lira)

3- Voor het bestek en de bijlagen van de aanbesteding, kan deze worden verkregen bij de Provinciale Directie Investeringen en Bedrijven van de Provinciale Directie Jeugd en Sport door het overmaken van het betalingsbewijs door storting van een vergoeding van 510001000425882587885001.-TL (Vijfhonderd TL) op rekeningnummer TR500,00 van onze Provinciale Directie bij Ziraat Bank.

4- Opdat de bieders kunnen deelnemen aan de aanbesteding, tot de dag en het tijdstip van de aanbesteding, samen met het aanvraagverzoek aan de Provinciale Directie Jeugd en Sport;

 • a) Een schriftelijke verklaring van het woonadres,
 • b) verklaring TR ID-nummer (kopie identiteitskaart),
 • c) Een ondertekende specificatie waarin staat dat de bieder het bestek volledig heeft gelezen, de in het bestek gevraagde voorwaarden accepteert en de offerte wil indienen,
 • d) een schriftelijke verklaring dat er geen strafblad is,
 • e) Een ontvangstbewijs of bankontvangstbewijs waaruit blijkt dat 10.-TL (Negen duizend TL) biedingsgarantie, wat 9.000,00% is van de totale geschatte huurprijs,
 • f) - Keltepe Skicentrum Beneden en Boven Dagelijks cafetaria-keuken, verhuur van skimateriaal, zakelijk leasingcontract kan worden verkregen bij het Karabük Provinciale Directie Jeugd en Sport. Keltepe Skicentrum Beneden en Boven Dagelijkse cafetaria-keuken, verhuur van skimateriaal verhuur voor degenen die aan de inschrijving deelnemen Aanbestedingsspecificatie, specificatieprijs is 500,00.-TL. zij zijn verplicht het betalingsbewijs te tonen en tegen ondertekening in ontvangst te nemen.
 • g) Schriftelijke verklaring waarin wordt verklaard dat het niet verboden is om deel te nemen aan aanbestedingen in overeenstemming met de openbare aanbestedingswet nr. 2886,
 • h) een verbintenisbrief waarin wordt aangegeven dat het geen schulden heeft bij de socialezekerheidsinstelling en de belastingdiensten,
  (Voordat het contract wordt ondertekend door de persoon of firma die de aanbesteding heeft gewonnen, moeten de originele documenten worden overgelegd.
  ze moeten indienen bij de administratie.) ze moeten indienen.
 • i- Het staat de aanbestedingscommissie vrij om al dan niet in te schrijven, in overeenstemming met het 2886e artikel van de wet op overheidsopdrachten nr. 29.


babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen