Busvluchten van Sakarya naar Sabiha Gökçen Start op 18 september

Busvluchten van Sakarya naar Sabiha Gökçen Start op 18 september
Busvluchten van Sakarya naar Sabiha Gökçen Start op 18 september

De vluchten van Sakarya naar de luchthaven Sabiha Gökçen beginnen op vrijdag 18 september. President Ekrem Yüce zei: 'We zijn klaar met onze voorbereidingen. In de eerste fase zijn er in totaal 9 aankomsten en 9 vertrekken gedurende de dag. We zullen het aantal vluchten in de toekomst uitbreiden. We zullen ook coronavirusmaatregelen implementeren in onze 29 voertuigen met passagierscapaciteit. Veel succes ”, zei hij.


Sakarya Metropolitan Municipality begint op 18 september met het organiseren van busdiensten naar de luchthaven Sabiha Gökçen. Burgemeester Ekrem Yüce legde uit dat de busdiensten die binnen BELPAŞ, een van de metropolitaanse filialen, uitgevoerd zullen worden met comfortabele en nieuwste modellen 'HAVASAK'-bussen, en zei: “We hebben onze voorbereidingen voltooid. We beginnen onze vluchten naar de luchthaven Sabiha Gökçen op 18 september. Hij deelde het goede nieuws door te zeggen "Veel succes aan al onze burgers".

Veel geluk voor al onze burgers

President Ekrem Yüce verklaarde het verwachte goede nieuws en zei: “Onze burgers hebben lange tijd problemen gehad met het vervoer van onze stad naar de luchthaven Sabiha Gökçen. Om onze burgers een veiligere, comfortabelere en gezondere service te bieden op het gebied van luchthavenvervoer, hebben we de busvloot geïmplementeerd met de naam 'HAVASAK'. We starten onze eerste vluchten op vrijdag 18 september. In de eerste fase zijn er in totaal 9 aankomsten en 9 vertrekken gedurende de dag. We zullen het aantal vluchten in de toekomst uitbreiden. We zullen ook coronavirusmaatregelen implementeren in onze 29 voertuigen met passagierscapaciteit. Veel succes ”, zei hij.

Ticket wordt uitgegeven in 8 vestigingen

'HAVASAK', dat zal gaan dienen met een vloot van 5 voertuigen, zal opstijgen vanaf de Sakarya Metropolitan Municipality Intercity Bus Terminal, en de laatste halte is Sabiha Gökçen Airport. Er zullen in totaal 8 filialen zijn om kaartjes te snijden, waaronder Kent Square, Terminal, Campus, Blue Stop, Çark Street, Şal Street, Erenler Potato Market en Sabiha Gökçen Airport. De online kaartverkoop vindt plaats op 0850 480 34 of via havasak.com.tr op belpas.com.tr.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen