Ministerie van Volksgezondheid moet 200 ambtenaren rekruteren

Ministerie van Volksgezondheid moet 200 ambtenaren rekruteren
Ministerie van Volksgezondheid moet 200 ambtenaren rekruteren

Aankondiging van de aanwerving van 200 vaste medewerkers voor tewerkstelling in de centrale en provinciale diensteenheden van het Ministerie van Volksgezondheid van de Republiek Turkije


Volgens de resultaten van het Public Personnel Selection Examination (KPSS) zullen in totaal 657 personeelsleden van het secundair onderwijs, associate degree en undergraduate niveaus worden aangeworven in de centrale en provinciale diensteenheden van ons ministerie, volgens het resultaat van het Public Personnel Selection Examination (KPSS) dat moet worden ingezet binnen de reikwijdte van clausule (A) van artikel 4 van de ambtenarenwet nr. 200.

De KPSS-2020/11-voorkeursgids, die functies bevat die kunnen worden geselecteerd op het niveau van het secundair onderwijs, associate degree en undergraduate, wordt gepubliceerd op de website van ÖSYM.

In voorkeursprocedures zullen de resultaten van 2018-KPSS Undergraduate, Associate en Secondary Education Level 2018-KPSS Secondary Education en 2018-KPSS Associate Degree-examenresultaten worden gebruikt voor undergraduate-personeel.

Kandidaten kunnen hun keuze maken tussen 10 september - 16 september 2020 door hun TR ID-nummer en wachtwoord in te voeren op de ÖSYM-website volgens de regels die zijn gespecificeerd in de voorkeursgids.

Het wordt bekendgemaakt aan het publiek.

AANKONDIGING (10 september 2020)

KPSS-2020/11 Voorkeur krijgen van kandidaten voor plaatsing bij personeel van het ministerie van Volksgezondheid

Een deel van het personeel van het ministerie van Volksgezondheid zal worden geplaatst in overeenstemming met de bepalingen van de "Algemene verordening inzake examens voor de eerste benoeming bij openbare ambten". Kandidaten hebben vanaf 2020 uur via de volgende link toegang tot de KPSS-11/10.30-voorkeursgids van het ministerie van Volksgezondheid.

Kandidaten kunnen hun keuze maken tussen 10 en 16 september 2020. Het preferentieproces eindigt op 16 september 2020 om 23.59 uur.

Volgens de regels van de KPSS-2020/11 Preferentiegids in de bijlage worden de preferente transacties uitgevoerd door ÖSYM. https://ais.osym.gov.tr Het zal individueel worden gedaan vanaf het internetadres, met behulp van het TR ID-nummer en het kandidaat-wachtwoord. Kandidaten moeten de gids voor het selectieproces zorgvuldig doornemen.

Het wordt met respect aangekondigd aan kandidaten en het publiek.

Voor het ministerie van Volksgezondheid KPSS-2020/11 Preference Guide KLIK HIERbabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen