Rechtbank oordeelt dat de beslissing van IMM in Marmaray gerechtvaardigd is

Rechtbank oordeelt dat de beslissing van IMM in Marmaray gerechtvaardigd is
Rechtbank oordeelt dat de beslissing van IMM in Marmaray gerechtvaardigd is

De regionale administratieve rechtbank van Istanbul besloot de praktijk in Marmaray voort te zetten, die met de beslissing van UKOME werd overgedragen en goedkoper werd. De rechtbank vernietigde de beslissing van de lokale rechtbank tot opschorting van de executie in deze kwestie.


Het vervoerscoördinatiecentrum van de Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) (UKOME) heeft besloten om Marmaray, dat wordt beheerd door de Algemene Directie van Staatsspoorwegen onder het Ministerie van Transport en Infrastructuur, op te nemen in het Istanbulcard-transfersysteem, met het besluit genomen op 6 februari 2020. Dus, na een voertuig voor het openbaar vervoer, begonnen burgers met volle kaartjes 7,75 lira te betalen in plaats van 3,50 lira, en begonnen studenten 3,50 lira te betalen in plaats van 1,70 lira.

De algemene directie van de staatsspoorwegen nam de beslissing voor de rechtbank en de tweede administratieve rechtbank van Istanbul besloot op 2 juli 9 de uitvoering van de aanvraag op te schorten. De kwestie werd in augustus door IMM op de UKOME-agenda gebracht, maar UKOME-leden hadden de kwestie ter bespreking doorverwezen naar de subcommissie. De IMM Legal Consultancy legde de beslissing tot opschorting van de executie ook voor aan de regionale administratieve rechtbank.

De regionale administratieve rechtbank van Istanbul, die zijn beslissing op 22 september 2020 aankondigde, vond het IMM gelijk en vernietigde de eerdere beslissing om de executie op te schorten. De rechtbank stelde dat de districtsgemeenten niet waren uitgenodigd voor de bijeenkomst, die was opgenomen in de verdediging van de Algemene Directie Staatsspoorwegen; Er zal met terugwerkende kracht een onherstelbare klacht zijn over de werking van Marmaray; Hij vond de beschuldigingen dat het onwettig was voor het hoofd van de afdeling Transport van IMM om te stemmen in de plaats van het directoraat waar hij optrad.

Met de laatste beslissing werd het passend geacht dat Marmaray transfers zou blijven ontvangen. Na een voertuig voor het openbaar vervoer blijven burgers met volle kaartjes 7,75 lira betalen in plaats van 3,50 lira, en blijven studenten 3,50 lira betalen in plaats van 1,70 lira.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen