PTT International Cargo Services, Charges and Overseas Cargo Tracking

PTT International Cargo Services, Charges and Overseas Cargo Tracking
PTT International Cargo Services, Charges and Overseas Cargo Tracking

Het is een betaalbare, alternatieve, veilige en hoogwaardige verzenddienst die door de PTT naar alle landen van de wereld wordt geleverd per vliegtuig (lucht) of land (land, zee, enz.), Afhankelijk van het verzoek van de afzender. Dankzij het IPS-programma (International Postal Systems) dat we gebruiken, wordt het volgen van uw pakketten uitgevoerd door elektronische informatie-uitwisseling.

1-post Kolosi


Informatieoverdracht vindt plaats met 124 landen voor pakketten. Dankzij dit systeem kan elke transactie waaraan het pakket wordt onderworpen, van acceptatie tot levering aan de ontvangers, worden gevolgd, het stadium van de verzending en de locatie en verantwoordelijke persoon van het zoekgeraakte pakket kunnen worden bepaald.

Afzender / ontvanger of land van bestemming hier klikken U kunt uw pakketten volgen. In geval van verlies, beschadiging of inbreuk op uw pakket (verlies van omvang, enz.), Wordt een vergoeding betaald aan de rechthebbende binnen de limieten gespecificeerd in de beslissingen van de World Postal Union, waarvan wij lid zijn.

De termijn voor het opvragen van informatie over deze zendingen is beperkt tot 6 maanden, ingaande op de dag nadat de zending is verzonden.

Pakket aangemeld om te ontvangen
Nadat uw pakket bij de ontvanger is afgeleverd, is het onze service dat de ontvangende nieuwskaart door de ontvanger wordt ondertekend en naar u wordt doorgestuurd.

Pakket met toegevoegde waarde
Het is het soort service waarvan u kunt profiteren tegen het risico van beschadiging of verlies van uw arm. U kunt de toegevoegde waarde van uw pakket bepalen, op voorwaarde dat deze niet hoger is dan de waarde van de gedekte goederen. Waardevolle pakketten kunnen worden verzonden naar landen die service met toegevoegde waarde bieden.

Waardebovengrenzen per land hier klikkenJij kan bereiken.

Betalingsvoorwaarde
Het is een soort service die de levering van de productprijs in het pakket van de koper op het moment van levering aan de afzender omvat. In dit geval moet de betalingsprijs van het pakket op de verzending worden vermeld. Pakketten met betalingsvoorwaarden worden aan de koper geleverd nadat de te betalen prijs is opgehaald. De overzeese output wordt geleverd in het postkantoor van goedkope pakketten in Turkije.

Het ontvangen en ontvangen van pakketten met betalingsvoorwaarden vereist een voorafgaande overeenkomst tussen de landen van aankomst en vertrek, en met deze extra service, de landen en limieten en de valuta waarnaar u het pakket kunt verzenden hier klikkenJij kan bereiken.

Aanvullende services kunnen variëren afhankelijk van het land van bestemming.

Commerciële pakketdienst
In het kader van indirecte vertegenwoordiging en vereenvoudigde procedure worden e-commerceproducten met een waarde tot 7500 euro zonder bijkomende kosten aanvaard. Douaneaangifte wordt door ons bedrijf gegeven voordat de zendingen worden geëxporteerd. Op verzoek van de klanten worden de nummers van de douaneaangifte via e-mail naar hen gestuurd. Met dit aangiftenummer kunnen klanten hun belastingaangifte opvragen bij "Vedop".

2-PTT APG (exprespostbezorging)

APG (Urgent Mail Delivery) is de prioriteitsdienst die PTT levert aan 110 landen in het kader van bilaterale overeenkomsten die zijn ondertekend met de postautoriteiten van bestemming, die u kunt gebruiken voor uw overzeese zendingen die u onmiddellijk bij de ontvanger wilt laten afleveren.

Dankzij het IPS (International Postal Systems) programma, waarvan PTT een gebruiker is, wordt monitoring van APG's uitgevoerd in de vorm van elektronische informatie-uitwisseling met 90 landen. Bovendien kunnen APG's op de website worden gevolgd door de verzender / ontvanger of het land van bestemming.

De APG-service omvat privé-koeriersdiensten, aanvullende services voor vliegtuigen en er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

In geval van verlies, diefstal of beschadiging van deze zendingen wordt een vergoeding betaald aan de rechthebbenden in het kader van bilaterale overeenkomsten tussen de landen.

De meldingsperiode voor deze zendingen is beperkt tot 4 maanden, ingaande op de dag nadat de zending is verzonden.

Voor landen die openstaan ​​voor PTT Express Mail Service hier klikkenJij kan bereiken.

Commerciële APG-service
In het kader van indirecte vertegenwoordiging en vereenvoudigde procedure worden e-commerceproducten met een waarde tot 7500 euro zonder bijkomende kosten aanvaard. Douaneaangifte wordt door ons bedrijf gegeven voordat de zendingen worden geëxporteerd. Op verzoek van de klanten worden de nummers van de douaneaangiftes via e-mail naar hen gestuurd. Met dit aangiftenummer kunnen klanten belastingaangiften ontvangen van "Vedop".

3- Turpex

In het kader van de TURPEX-service kunnen onze klanten documenten, documenten, souvenirs, internationale gratis en tijdelijke exportgoederen, producten en publicaties die op beurzen en tentoonstellingen worden gepromoot, per post als TURPEX-verzending op een snelle en betrouwbare manier verzenden.
Het is een zending van Turpex PTT A.Ş. en afgeleverd bij de ontvangers onder de verantwoordelijkheid van PTT.
Opvolging van deze zendingen "Verzending volgenVanaf het tabblad "is het mogelijk om up-to-date te blijven, en indien nodig kunnen alle soorten verpakkingsmaterialen en tools gerelateerd aan TURPEX-zendingen worden geleverd door onze Administratie en is het mogelijk om logistieke diensten te verlenen.
Mail-abonnee-box, postrestant-adres turpex-zendingen worden niet geaccepteerd.

Deze dienst; speciale messenger omvat aanvullende services voor vliegtuigen. Turpex-zendingen kunnen met waarde naar de post worden verzonden, afhankelijk van het verzoek van de klant.

Bij verlies, diefstal of beschadiging van deze zendingen wordt een vergoeding uitgekeerd aan de rechthebbenden.

De meldingsperiode voor deze zendingen is beperkt tot 6 maanden, ingaande op de dag nadat de zending is verzonden.

www.turpex.com U kunt de tariefinformatie opvragen via het webadres.

Stoffen die per post mogen worden verzonden

De praktijken met betrekking tot alle postzendingen die naar en vanuit het buitenland worden verzonden, worden uitgevoerd in het kader van de beslissingen van de World Postal Union (UPU), waarvan ons bedrijf ook lid is.

Informatie over stoffen die niet per post verstuurd mogen worden naar de landen waar onze burgers intens leven van hierJij kan bereiken.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen