Wat is PTT Kargomat? Hoe te bezorgen met PTT Kargomat?

Wat is PTT Kargomat? Hoe te bezorgen met PTT Kargomat?
Wat is PTT Kargomat? Hoe te bezorgen met PTT Kargomat?

De aankoop en levering van vracht is een van de belangrijkste kwesties van de burgers in het coronavirusproces. Burgers, die bijzondere zorg besteden aan het kopen van producten zonder contact, nemen op dit punt hun toevlucht tot verschillende methoden. Het PTT-vrachtsysteem wordt gebruikt voor producten die zijn gekocht via E-PTTAVM. Dit is een van de bestelformulieren die populair zijn bij burgers die contactloze levering willen ontvangen. Wat is PTT-kargomat? Hoe wordt geleverd met PTT kargomat en hoe wordt dit systeem gebruikt?

Wat is PTT Kargomat?


Ik epttavm.co Voor uw bestellingen, waarvan de desi-informatie en het producttype geschikt zijn voor levering via Kargomat, kunt u de optie Levering van Kargomat gebruiken om uw pakketten bij de betreffende Kargomat te laten zonder dat u thuis of op het werk op vracht hoeft te wachten. Zo kunt u uw bestellingen veilig en 7/24 ontvangen nadat ze aan Kargomat zijn vrijgegeven.

Hoe PTT Kargomat te gebruiken?

Wanneer u een product koopt op ePttAVM.com, kunt u de producten kiezen die geschikt zijn voor levering aan Ptt Kargomat en een bestelling plaatsen bij de dichtstbijzijnde Kargomat bij u thuis.

1. Om het product dat u bij Kargomat koopt te ontvangen, moet u het gele vakje met de tekst "Levering aan Kargomat" op de detailpagina van het product hebben, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Voeg een product met deze zin toe aan uw winkelwagentje door op een van de knoppen "Toevoegen aan winkelwagentje" of "Nu kopen" te klikken.

2. Nadat u de producten in uw winkelwagentje heeft gecontroleerd en zeker weet dat ze correct zijn, klikt u op de knop "Gecontroleerde producten" om verder te gaan. Nadat u op de knop hebt geklikt, wordt u, als u niet bent ingelogd, naar het inlogscherm geleid. Op dit scherm kunt u inloggen op uw account of verder winkelen als gast.

3. Als u in het adresselectiescherm komt en de producten in uw winkelmandje geschikt zijn voor levering aan Kargomat, dan zal rechtsboven de knop "Ik wil Cargo naar Kargomat" zichtbaar zijn. U kunt doorgaan door op deze knop te klikken.

4. Voer alle vereiste informatie in het veld "Persoonlijke informatie" in.

5. In de sectie Kargomat selectie kunt u de Kargomat om u heen bekijken op basis van uw locatiegegevens door op de knop "Bekijk dichtstbijzijnde lading" te klikken, of u kunt een Ptt Kargomat uit de kaart of lijst kiezen door het provincie-district te selecteren.

6. Nadat u uw Kargomat-selectie heeft gemaakt, kunt u doorgaan naar de betalingsfase door het selectievakje onderaan de pagina te bevestigen en op de knop "Ik bevestig mijn Kargomat-selectie en persoonlijke informatie" te klikken. U kunt uw bestelling afronden door uw betaling af te ronden met de betaalmethode die voor u geschikt is in de betalingsfase.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen