Versnel uw internationale post met PTT APG

Versnel uw internationale post met snelle postbezorging
Versnel uw internationale post met snelle postbezorging

Als weerspiegeling van de postervaring die in de loop der jaren is opgedaan met de lancering van PTT Cargo in 2008, voert PTT A.Ş. haar activiteiten op dit gebied uit onder de slogan "Overal op tijd".


APG (Urgent Mail Delivery) is de prioriteitsdienst die PTT levert aan 110 landen in het kader van bilaterale overeenkomsten die zijn ondertekend met de postautoriteiten van bestemming, die u kunt gebruiken voor uw overzeese zendingen die u onmiddellijk bij de ontvanger wilt laten afleveren.

Dankzij het IPS (International Postal Systems) programma, waarvan PTT een gebruiker is, wordt monitoring van APG's uitgevoerd in de vorm van elektronische informatie-uitwisseling met 90 landen. Daarnaast kunnen APG's op de website worden gevolgd door de verzender / ontvanger of het land van bestemming.

De APG-service omvat privé-koeriersdiensten, aanvullende services voor vliegtuigen en er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

In geval van verlies, diefstal of beschadiging van deze zendingen wordt een vergoeding betaald aan de rechthebbenden in het kader van bilaterale overeenkomsten tussen de landen.

De meldingsperiode voor deze zendingen is beperkt tot 4 maanden, ingaande op de dag nadat de zending is verzonden.

Voor landen die openstaan ​​voor PTT Express Mail Service hier klikkenJij kan bereiken.

Commerciële APG-service

In het kader van indirecte vertegenwoordiging en vereenvoudigde procedure worden e-commerceproducten met een waarde tot 7500 euro zonder bijkomende kosten aanvaard. Douaneaangifte wordt door ons bedrijf gegeven voordat de zendingen worden geëxporteerd. Op verzoek van de klanten wordt het nummer van de douaneaangifte via e-mail naar hen gestuurd. Met dit aangiftenummer kunnen klanten belastingaangiften ontvangen van "Vedop".babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen