Benzine Ofisi Zonne-energie Stations neemt toe

Benzine Ofisi Zonne-energie Stations neemt toe
Benzine Ofisi Zonne-energie Stations neemt toe

Petrol Ofisi, een van de grootste brandstof- en smeermiddelenindustrie in Turkije, blijft voorop lopen in het leveren van zonnestation nummer 5 in de sector. Petrol Ofisi is ook de leider op dit gebied met een totaal geïnstalleerd vermogen van 258 kWp, verkregen uit zonne-energie in haar stations in Bodrum, Izmir, Torbalı, Antalya en Ankara.


Jaarlijks worden 426.368 bomen bespaard en 1.280 ton CO196-uitstoot voorkomen met XNUMX kWh elektriciteit die jaarlijks wordt verbruikt uit zonne-energie bij Petrol Ofisi-stations. De CEO van Petrol Ofisi, Selim Şiper, benadrukte dat ze het aantal stations die hun elektriciteit voorzien van zonne-energie zullen blijven vergroten en zei: "Het werk dat we op dit gebied hebben verricht en ons doel is een van de beste voorbeelden van Petrol Ofisi's algemene benadering van ons land en de toekomst".

Petrol Ofisi startte het zonnestationproject in Muğla Bodrum met Paşalılar Petrol (2019 kWp) in 42,075, en vervolgens Yaman Petrol in İzmir Çiğli (44,28 kWp) en As Mira Petrol in Torbalı (42,24 kWp). ), Ali Şahin Petrol (70,62 kWp) in Antalya Alanya en tenslotte Kadem Petrol (59,40 kWp) in Ankara. De Ofisi-benzinestations binnen het project voorzien in bijna al hun elektriciteitsbehoeften met zonne-energie en leveren de overtollige energie die ze opwekken aan het net.

De leider op dit gebied met een totaal geïnstalleerd vermogen van 258,61 kWp

De zonne-energiesystemen van Petrol Ofisi-stations, die krachtige, nieuwe generatie, efficiëntere en lokaal geproduceerde zonne-energietechnologieën omvatten, worden geïnstalleerd door RM Istanbul en Solarçatı. Petrol Ofisi is op dit gebied ook de leider in zijn sector met een totaal geïnstalleerd vermogen van 258,61 kWp, dat in zijn stations elektriciteit opwekt uit zonne-energie. De 5 stations van Petrol Ofisi zullen jaarlijks 426.368 kWh aan zonne-elektriciteit verbruiken. Dit cijfer komt overeen met het jaarlijkse elektriciteitsverbruik van een stad of wijk met 140 woningen. Met de elektriciteit die wordt opgewekt uit zonne-energie die wordt verbruikt in de benzinestations van Ofisi, worden jaarlijks gemiddeld 1.280 bomen bespaard en wordt 196 ton COXNUMX-uitstoot voorkomen.

"We gaven de voorkeur aan sterke, nieuwe generatie, efficiëntere, binnenlandse productietechnologieën"

Door te stellen dat het zonne-energieproject een van de mooiste voorbeelden is van de filosofie, geest en normen van Petrol Ofisi, zei Selim Şiper, CEO van Petrol Ofisi: “Petrol Ofisi zet zich in voor ons land, onze sectoren en de samenleving met zijn verantwoordelijkheid voor deze landen waar het werd geboren, zoals het is geweest. Er zijn belangrijke stappen nodig om bij te dragen. Met de missie van het leiderschap in zijn sectoren leidt het de ontwikkelingen, innovaties en pionieren. Dat deze 79 stations hun elektriciteitsbehoefte halen uit zonne-energie is een weerspiegeling en een van de beste voorbeelden van onze aanpak en filosofie. Op dit gebied hebben we met zorg en nauwgezetheid gehandeld op een manier die past bij de leider, waarbij we ons richtten op de beste, meest ideale en geavanceerde technologie. We hebben onze doelen in deze kwestie niet tot een aantal beperkt. We hebben de wens om met zonne-energie in de elektriciteitsbehoeften van elk mogelijk station te kunnen voorzien, ”zei hij.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen