Dynamische Crossroads-implementatie in Ordu

Dynamische implementatie van kruispunten in Ordu
Dynamische Crossroads-implementatie in Ordu

De werkzaamheden aan de kruispuntaanpassing, die zijn gestart om verkeersopstoppingen in Ordu te voorkomen, gaan door.


Ordu Metropolitan Municipality, dat eerder op veel punten kruispuntwerkzaamheden heeft uitgevoerd en met deze werken voor een zichtbare verlichting van het verkeer heeft gezorgd, heeft onlangs de uitbreidings- en renovatiewerkzaamheden die zijn gestart bij de (Yeni Mahalle) Fındıklı Junction voltooid en in gebruik genomen.

"ALLE INTERSECTIES IN ALTINORDU ZIJN VERNIEUWD"

Secretaris-generaal Coşkun Alp, de secretaris-generaal van de gemeente Ordu, die het ter plaatse verrichte werk onderzocht, zei: “Als gemeente Ordu zijn we begonnen met het regelen van werkzaamheden op kruispunten in het hele district om de verkeersopstoppingen in ons district te minimaliseren en om ervoor te zorgen dat onze burgers comfortabel kunnen reizen. In het kader van de werkzaamheden van de afdeling openbaar vervoer van de Metropolitan Municipality zijn regelingen getroffen voor de kruispunten Gemeentelijk knooppunt, knooppunt Sivas, knooppunt Russische markt, knooppunt Mevlana en Dörtyol. Ten slotte hebben we de werkzaamheden in (Yeni Mahalle) Fındıklı Junction binnen 3 dagen voltooid en in gebruik genomen. Met deze vernieuwde kruispuntwerkzaamheden hebben we de inrichtingswerkzaamheden op 6 kruispunten in onze stad afgerond en grote verlichting gebracht in het stadsvervoer. Tot slot, met het werk dat we zullen doen bij Port Junction, zullen we alle kruispunten in Altınordu renoveren en moderniseren, ”zei hij.

"WE GAAN NAAR DE DYNAMIC INTERSECTION APPLICATION"

Alp zei dat ze zullen overschakelen naar de "Dynamic Intersection" -toepassing in het Altınordu-district nadat de kruispuntregeling werkt, "Na het laatste werk dat we zullen doen in het Altınordu-district, zullen we overschakelen naar de" Dynamic Intersection "-toepassing. Met deze applicatie gaan we verkeersdrukte voorkomen. Daarnaast worden met de dynamische kruispuntapplicatie de wachttijden van onze chauffeurs bij de lichten geminimaliseerd. Ik hoop dat deze werken gunstig zullen zijn voor onze provincie en districten ”.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen