Prijs van Teknofest aan de Electromobile genaamd Alatay, ontwikkeld door de studenten

Prijs van Teknofest aan de elektromobiel genaamd Alatay, ontwikkeld door de studenten
Prijs van Teknofest aan de elektromobiel genaamd Alatay, ontwikkeld door de studenten

Pamukkale University (PAU) ATAY Team won de tweede prijs in de categorie Domestic Product Incentive met zijn elektromobiele voertuigen genaamd Alatay in de Efficiency Challenge Electric Vehicle Races georganiseerd onder leiding van TÜBİTAK, in het kader van het Aviation, Space and Technology Festival (TEKNOFEST) 2020.


Turkije Technology Team Foundation en het ministerie van Industrie en Technologie in de uitvoerende macht; Het doel is om #milliteknolojihamle te transformeren van een samenleving die de technologie van Turkije produceert met de slogan, de toonaangevende technologiebedrijven van Turkije, openbare instellingen, mediaorganisaties en uitgevoerd met de steun van de universiteit TEKNOFEST 2020 Efficiency Challenge Electric Vehicle Racing.

TEKNOFEST voor 2020 verschillende technologiecategorieën in de competitie die in 21 werd gehouden, omvatte 81 provincies in Turkije, 20 duizend 197 teams dienden de aanvraag in. Elektrische voertuigen op alternatieve energie; De organisatie, waarin het meedeed in twee verschillende categorieën, zoals Electromobile (Battery Electric) en Hydromobile (Hydrogen Energy), werd tussen 1-6 september gehouden op het Kocaeli Körfez Race Track.

TEKNOFEST 2019 in Efficiency Challenge Electric Vehicles "Domestic Product Promotion" -categorie met zijn ELEKTROMOBILE-tool Alatay Turkije die het derde ATAY-team verwierf door dit jaar naar een hoger succesniveau te verhuizen, hij slaagde erin om de namen van 20 finalisten in Turkije op de tweede plaats te zetten. Atay Team tegelijkertijd; Hij ontving de prijs "Promotie en Disseminatie Incentive" voor zijn buitengewone inspanningen om de races voor elektrische voertuigen te promoten en het bewustzijn in de samenleving te vergroten.

Bovendien, PAÜ ATAY Autonomous Team met zijn voertuig genaamd Alatay; In het kader van TEKNOFEST 2020 werd hij een van de 7 teams, waarvan 10 van de middelbare school en 2020 van verschillende universiteiten, die deelnamen aan de categorie Robotaxi Passenger Autonomous Vehicle in de laatste races die tussen 2 en 15 september 17 werden gehouden. 14 teams die de technische controles wisten te doorstaan, streden in de finale. In de TEKNOFEST Robotaxi Passenger Autonomous Vehicle-categorie, die deelnemers aanmoedigt om competentie te verwerven op het gebied van autonome voertuigtechnologieën, origineel ontwerp, algoritme en rapportage, nam het PAU ATAY Autonomous Team met succes deel aan de finale.

Waarnemend rector prof. Dr. Kutluhan: "Onze inspanningen om onze jonge mensen op te voeden die de technologische trends van de toekomst opvangen en de technologische ontwikkeling zullen sturen met hun projecten, zullen vanaf nu worden voortgezet zoals het nu is."

Door de competities die in het kader van TEKNOFEST 2020 op digitale platforms worden gehouden op de voet te volgen, heeft waarnemend rector prof. Dr. Ahmet Kutluhan zei: “We zijn trots en blij om dit jaar met meer teams in verschillende categorieën deel te nemen, met de ervaringen die we vorig jaar hebben opgedaan bij TEKNOFEST, dat een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de nationale technologische beweging van ons land en onze jongeren in staat stelt de projecten te realiseren waarvan ze dromen. Projectgericht werken is voor de hele wereld onmisbaar op het punt dat we vandaag hebben bereikt. Tegenwoordig, waar er gemakkelijk toegang is tot informatie, is de ontmoeting van gekwalificeerde mankracht rond een gemeenschappelijk doel met een interdisciplinair werk, en de transformatie van de bestaande informatie in een project een noodzaak van onze tijd. We zijn erg blij om te zien dat onze studenten samenwerken volgens deze principes en doelen. Pamukkale University en Pamukkale Teknokent A.Ş. Ik ben er vast van overtuigd dat onze inspanningen om onze jonge mensen op te voeden die de technologische trends van de toekomst opvangen en de technologische ontwikkeling in de nationale en nationale zin van ons land zullen sturen met hun projecten, zullen worden voortgezet zoals het nu is. Door de strijd van onze studenten live op internet te volgen, deelden we hun opwinding. Ik feliciteer al onze teams die meedoen aan TEKNOFEST, hun consultants en teamleden en wens hen veel succes. "

Duizenden jonge mensen in missiekritieke technologiegebieden voor Turkije en het raceteam, ons land veranderde in een samenleving die technologie en goed opgeleide jonge mensen produceert, met als doel TEKNOFEST 2020 te promoten; Het zal eindigen met de laatste wedstrijden en prijsuitreikingen die tussen 22 en 27 september 2020 op Gaziantep Airport plaatsvinden.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen