De spoorwegovergang, de bloedende wond van Niğde, komt in de geschiedenis

Niğde Provinciale Speciale Administratie Front Interchange Project Bouw gestart
Niğde Provinciale Speciale Administratie Front Interchange Project Bouw gestart

Met het kruispuntproject voor de speciale provinciale administratie, die in Niğde is begonnen, zullen in totaal 3 viaducten worden gebouwd.


Niğde-burgemeester Emrah Özdemir, die de kruispuntwerken op meerdere niveaus onderzocht, die de weg naar de nieuwe terminal en de voorkant van de provinciale speciale administratie omvat, inclusief de spoorwegovergang en de verkeersdichtheid in de regio zal verminderen en de verkeersveiligheid zal vergroten, ontving Niğde-burgemeester Emrah Özdemir informatie van de autoriteiten van het bedrijf dat de constructie uitvoerde.

Niğde burgemeester Emrah Özdemir, die verklaringen aflegde na het afleggen van examens in het studiegebied; '' We staan ​​in de plaats van het viaduct van de Bijzondere Administratie, dat momenteel wordt gebouwd door de Staatsspoorwegen. Studies zijn begonnen. Bij ons aannemersbedrijf gaan ze over 2 dagen beginnen met het heien van de palen. Ze hebben het strijkijzer vastgebonden, bedankt. Ze zullen zo snel mogelijk klaar zijn. Ze moeten de inschrijving voltooien binnen 350 dagen vanaf de dag dat ze deze hebben ontvangen. Ik hoop dat het snel zal gebeuren als we de top passeren voor de provinciale speciale administratie, de drukste spoorwegovergang, de bloedende wond van Niğde. Zoals eerder beloofd in ons projectboekje, zal exact hetzelfde project hier worden geïmplementeerd, aangezien de visuals ook zijn opgenomen. Met de voltooiing van de State Bahçeli Boulevard, de Special Provincial Administration en de Ditaş Junction zal niemand de trein meer zien in Niğde. Hij hoeft niet op de trein te wachten. Bij alle Staatsspoorwegen gaan we van boven naar beneden. Het wachtte op de trein, het was een overweg, het was een ongeluk, dit was dit godzijdank in Niğde. Natuurlijk wil ik onze president Recep Tayyip Erdogan, onze minister van Transport, onze algemeen directeur van de staatsspoorwegen, onze parlementariërs en iedereen die heeft bijgedragen aan het feit dat er zoveel investeringen naar Niğde zijn gekomen, bedanken. Dit jaar veranderde Niğde in een bouwplaats, vooral op het gebied van staatsspoorwegen. Ik hoop dat we de trein volgend jaar op geen enkele manier zullen zien. ''

4 winkels werden onteigend

Burgemeester Özdemir zei dat ze 4 winkels moesten onteigenen voor het viaduct in de oude industrie; “Twee weken geleden hebben we de rechthebbenden de hand geschud. Als gemeente realiseren we de snelle onteigening van 4 winkels. We verhuizen de oude industrie naar ons nieuwe industrieterrein. Aan de kant van de snelweg zullen we winkels voorzien die veel eleganter, veel vlotter en veel meer inkomen zullen opleveren. Met de voltooiing van het viaduct stroomt het verkeer van bovenaf. Winkels hier zullen onder de jeans zijn. Met de voltooiing van het viaduct verhuizen we onze oude industrie naar het nieuwe industrieterrein. We kopen beslist geen winkel of een grond onder de markt, ongeacht de plaatsen die we onteigenen worden op de markt verkocht. Maar laat ik ook zeggen dat we niet boven de markt uit kunnen komen. Hij zei: "We zullen nooit iemand zoiets laten verwachten of opportunisme laten doen, en we zullen nooit toestaan ​​dat het de waarde op de markt overneemt", zei hij.

Er moet een einde komen aan aardgaswerk op nieuwe industriële locaties

President Özdemir, beweert dat de aardgaswerken in de nieuwe industriële site al een hele tijd ten einde zijn; “Ongeveer 40-50 procent van onze onderdoorgang, die Ata Sanayi en Yeni Sanayi zal verenigen, staat op het punt voltooid te zijn. We hebben de twee industrieën van onderaf gecombineerd. Op dezelfde manier hebben we het onderdoorgangsproject geïmplementeerd in ons selectieboekje. Dan hebben we al diegenen die geen problemen hebben met zeer elegante verwarming op aardgas van hier naar grotere nieuwe werkplekken gebracht ”.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen